Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

w sprawie zamkniętego tematu

13 Odpowiedzi, 11663 Wyświetleń

łysy45

2010-12-18, 15:50:15
Użytkownik
mentor napisał/a:

Użytkownik, którego wypowiedzi budzą zastrzeżenia administracji, bądź łamią regulamin otrzymują ostrzeżenie. 5 ostrzeżeń powoduje blokadę dostępu do forum.

przestan siac wioche na forum rozpłakałes sie za te ostrzezenia?

Jak tak to wez poduche i sie w nia wyszlochaj

Ostatnio edytowany przez patusX (Dzisiaj 13:05:35)
Armin van Buuren VS. Rank 1 - This World Is Watching Me (Official Music Video) tak napisał Patusx a potem zamknięto temat to trochę nie wporządku i nie staję w obronie mentora który i do mnie się przyczepił ale ogólnie do zasad czy nie prościej było napisac za co dostał ostrzeżenie /miało by to element wychowawczy bo wszyscy by wiedzieli za co mozna otrzymać ostrzeżenie/a tak dostał strzała że wiocha i temat zamknięty.Panowie władcy zastanówcie się czy to jest wporządku ,zachowujecie się jak mentor czyli osiągnął to co chciał Może się mylę ,ale takie mam odczucie pozdr.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2010-12-18, 15:51:58 przez łysy45.)
  • Odpowiedz

awax

2010-12-18, 18:57:43
Top użytkownik
Niestety,ale w tym wypadku to admin zachowuje się jak dziecko (nie,bo nie )
Może tak ostrzeżenie dla admina ?kto jest za??
  • Odpowiedz

mentor

2010-12-18, 19:01:27
Zaawansowany użytkownik
Dzieckiem jest ten który tworzy prawo i jednoznacznie go nieprzestrzega.Prawo dotyczy wszystkich.Jestem za prawem.
Człowiek w stadzie staje się baranem.Dlatego jestem indywidualistą.Omijając grono zaprzyjażnionych forumowiczów.
  • Odpowiedz

łysy45

2010-12-18, 19:08:17
Użytkownik
awax tak na marginesie a Ty za co pozdr.
  • Odpowiedz

mentor

2010-12-18, 19:09:06
Zaawansowany użytkownik
mentor napisał(a):Dzieckiem jest ten który tworzy prawo i jednoznacznie go nieprzestrzega.Prawo dotyczy wszystkich.Jestem za prawem.
Administrator forum niema prawa stważać regulaminu forum niezgodnego z konstytucją i prawem cywilnym.Nawet piłkarze na boisku mają prawo wiedzieć za co czerwona kartka.Jak masz wątpliwości istnieje federacja FIFA która rozwiązuje nieścisłości.
Człowiek w stadzie staje się baranem.Dlatego jestem indywidualistą.Omijając grono zaprzyjażnionych forumowiczów.
  • Odpowiedz

mentor

2010-12-18, 19:12:33
Zaawansowany użytkownik
łysy45 napisał(a):awax tak na marginesie a Ty za co pozdr.
Za prawdę i wiedzę której co niektórym brakuje.Te dwa aspekty nadrabiają władzą.
  • Odpowiedz

łysy45

2010-12-18, 19:13:05
Użytkownik
mentor obudziłeś się ,ale nie przeszadzaj poczekaj na odpowiedz no chyba że są z Pi.... to odpowiedzi niebędzie
  • Odpowiedz

awax

2010-12-19, 10:48:14
Top użytkownik
łysy45 napisał(a):awax tak na marginesie a Ty za co pozdr.

Niestety ja również nie mam pojęcia za co?
Może za to,że piszę to co myślę,a myślę że administrator traktuje nas jak przedmioty .
To naturalne,że właściciel portalu nie jest altruistą i portal ma przynośić dochód.Z tego powodu regulamin zabrania zamieszczania danych kontaktowych i reklam.Reklamować można się odpłatnie i zamieszczane na forum odbierałyby klientów,którzy za reklamę płacą.Tylko dlaczego oczekuje się od nas BEZPŁATNEGO doradzania co bez wątpienia odbiera nam potencjalnych Klientów.???????????
Liczę się z tym,że mogę otrzymać kolejne ostrzeżenie,ale ciekawe jaki jest poziom wiedzy z chłodnictwa administratora i jakich porad będzie udzielał gdy zbanuje tych niewielu,którzy są fachowcami w branży.
Przykro to pisać,ale forum zaczęło przypominać jarmark nie mający nic wspólnego z profesjonalizmem.
Miłej niedzieli
  • Odpowiedz

monterod2002

2010-12-19, 16:40:25
Zaawansowany użytkownik
No jak małe dzieci
za co ja nic nie zrobiłem
żenada
To że forum staje się żenujące to kto za to odpowiada ????
Między innymi MY, tym co piszemy jak odpowiadamy i takie tam. Ale od pewnego czasu niektórzy dążą do żenującego oblicza forum.
pozdrowionka
Być człowiekiem oznacza mieć wątpliwości i mimo to iść dalej swoją drogą. /Paulo Coelho/
  • Odpowiedz

awax

2010-12-19, 18:01:07
Top użytkownik
Dokładnie,żenujący jest często poziom porad nie mający nic wspólnego z profesjonalizmem.
Może należałoby dawać ostrzeżenia tym ,którzy doradzają niezgodnie z podstawowymi zasadami termodynamiki .Taki początkujący przyjmuje je jako rzetelne i wyrządza mu się tym krzywdę.Poza tym świadczy to o poziomie forum.
Czy ktokolwiek pilnuje na forum aby porady nie wprowadzały w błąd???,to chyba powinno być zadanie Moderatorów?????
Może osoby,którym wydaje się że coś wiedzą ,a nie są tego pewni powinni ostrzegać,że swoją wiedzę zdobyli jedynie podpatrując "majstra">byłoby to uczciwe.
  • Odpowiedz

mentor

2010-12-19, 22:23:23
Zaawansowany użytkownik
Czy ktokolwiek pilnuje na forum aby porady nie wprowadzały w błąd???,to chyba powinno być zadanie Moderatorów?????
Odnoszę wrażenie że Ty.A zapłacili jak zapłacili.Szarmancja od 1 do 5 ma krótkie nogi.Sugerując się regulaminem i go egzekwować na dzień dzisiejszy powinno być 50 procent mniej forumowiczów.Niewspomnę o sprawach sądowych.Dzisiaj chciałem zacytować na forum pewnego moderatora który mi przysłał prywatną wiadomość.Ale niebędę siał wiochy bo forum czytają nietylko polacy.Jest np forum międzynarodowe Chłodnictwa lub inne gdzie pyskówek się nietoleruje.Uczestnik forum typu barbie i mg prowokujący bez znaczenia czy ma wiedzę czy nie niezaistniał by.Prowokacja jest elementenem poruszającym to forum jak wielkie koło zamachowe.Aby sprężarka działała wał powinien posiadać dwie równowagi.Co niektórych moderatorów porównuję do głowicy sprężarki z uszkodzoną płytą zaworowom.Co za SAFY I DETY
  • Odpowiedz

admin_punbb_import1

2010-12-20, 14:26:55
Administrator
Witam
Żadnego z Was mili forumowicze nie traktujemy przedmiotowo, ale mówcie na temat i proszę nie zamieszczajcie reklam.
Forum służy pomocy, a nie udowadnianiu innym o swojej nieomylności a już na pewno nie słuzy leczeniu swoich kompleksów. Jeżeli chcecie zarabiać na udzielaniu rad to nic nie stoi na przeszkodzie żebyście takie płatne forum stworzyli. Życzę powodzenia, Ci co są zainteresowani tematem wiedzą kogo mam na myśli. Mam tylko jedną prośbę podajcie mi adres, chętnie wejdę na to forum i zamieszam, chyba się nie obrazicie ?

Drodzy użytkownicy altruistami nie jesteśmy chociaż może w przypadku pewnej Firmy trochę?
Myślę, że akurat A... nie powinien narzekać i nie rozumiem Pańskiego stanowiska ? przypominam gdyby Pan zapomniał, że Firma A... jako jedyna zgodnie z naszymi dżentelmeńskimi ustaleniami posiada bezpłatną reklamę w Katalogu Firm http://www.klimatyzacja.pl/index.php?firma=194 w zamian za pomoc przy tworzeniu tego forum. W związku z tym Pana wypowiedz jest chyba bardzo nie na miejscu :
>>Cytat :"ale ciekawe jaki jest poziom wiedzy z chłodnictwa administratora i jakich porad będzie udzielał gdy zbanuje tych niewielu,którzy są fachowcami w branży.Przykro to pisać,ale forum zaczęło przypominać jarmark nie mający nic wspólnego z profesjonalizmem." <<

Odpowiedz Administratora : Złośliwi tak jak Pan nie jesteśmy, ale myślę ze to również z Pana przyczyny forum przybrało taką formę.
No ale cóż jak to powiedział Arystoteles : Wdzięczność szybko się starzeje.
  • Odpowiedz

awax

2010-12-20, 17:35:35
Top użytkownik
" Odpowiedz Administratora : Złośliwi tak jak Pan nie jesteśmy, ale myślę ze to również z Pana przyczyny forum przybrało taką formę. "

Cieszę się,że Admin się ze mną zgadza w kwestii formy jaką przybrało to forum i oczywiście zgadzam się z tym,że również z mojej przyczyny.
Co do mojej wypowiedzi ,to chyba nic złego aby forumowicze nieco bliżej poznali Admina.
Może warto byłoby jasno określić w jaki sposób "forum służy pomocy" ,Kto i komu ma na nim pomagać??,czy Admin jest za tym ,aby udzielać porad również osobom,które korzystając z nich mogą sobie zrobić krzywdę??lub złamać obowiązujące prawo??Uniknęłoby się nieporozumień.Również warto by regulamin obowiązywał wszystkich,
kłótnie do których dochodzi już niemal w każdym wątku nie byłyby możliwe z udziałem jedynie jednego użytkownika.
  • Odpowiedz

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa