Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

[Carrier] Darmowe przeglądy w sieci Carriera

10 Odpowiedzi, 9830 Wyświetleń

mke99

2011-03-15, 11:49:20
Nowy użytkownik
Słyszeliście może o akcji Carriera weryfikacji stanu techniczengo urządźeń?
Jak macie problem, możecie jechać i za symboliczną złotówkę oblukają wasz agregat i powiedzą co jest do naprawy, czy wymiany Big Grin . Dodatkowo jak widzę maja upusty na części zamienne. Ktoś może z was już korzystał?

http://www.carrier.pl/akcjaserwisowa
  • Odpowiedz

wenon

2011-03-15, 16:34:44
Moderator
dokładnie jest w tej chwili taka akcja promocyjna za 1zł. do końca marca, weryfikacji podlegaja podstawowe rzeczy, jak paski, mocowanie sprężarki, kontrola stanu czynnika, jego zawilgocenie, itp.

myślę że warto poświecić te 1zł i wiedzieć co ewentualnie jest do zrobienia w danym agregacie + dodatkowo klient dostaje 15% rabatu jesli zdecyduję sie na naprawe.
"I DON'T MIND IF I DON'T HAVE A MIND." (Kurt Cobain)
  • Odpowiedz

darep

2011-03-15, 19:01:50
Nowy użytkownik
witam!
Wydaje mi się że akcja dotyczy pierwszych 300 klientów.
  • Odpowiedz

Robert81r

2011-03-15, 21:31:09
Zaawansowany użytkownik
Cytat:Wydaje mi się że akcja dotyczy pierwszych 300 klientów.

tak, ale mysle ze ta liczba jest wprowadzona tylko po to aby klienci zageszczali ruchy ...
  • Odpowiedz

mke99

2011-03-16, 09:47:17
Nowy użytkownik
Dzwoniłem do serwisu w Nadarzynie i w Słupnie i powiedzieli, że nie ograniczają ilości klientów.

Ja zainwestuję tą wieką kwote 1zł Big Grin i umówiłem się na piątek. Ja mam taki mały agregat na samochodzie dostawczym. Powiedzieli mi, że weryfikuja 10 elementów. Listy dokładnie nie pamiętam, ale coś wspominali o stanie wentylatorów, sprężarki, chłodziwa, sterownika.
Specjalistą tak jak wy nie jestem, wiec coś mogłem pokręcić w zeznaniach.
Pewnie Ci co mają takie duże urządzenia na naczepach więcej skorzystają na tej akcji.
Powiedzieli też, że na koniec dostaje się taki wykaz, co spradzili i liste elementów do naprawy wraz z wyceną.

Jak będę w piątek rano, to Wam napisze co i jak.
  • Odpowiedz

mke99

2011-10-25, 09:23:25
Nowy użytkownik
Czy ktoś może wie, czy Carier planuje taką samą akcje, ale przed sezonem zimowym?
  • Odpowiedz

Robert81r

2011-10-25, 20:18:36
Zaawansowany użytkownik
planuje
  • Odpowiedz

mke99

2011-10-31, 08:56:35
Nowy użytkownik
Robert81r, Ty to masz widzę dobre informacje.

Rzeczywiście mają akcje więcej pakietów. Wszyscy się załapią.
Dodatkowo mają też tą akcje dłuższą, bo do konca grudnia.

Dzięki za informacje. Tak bym pojechał i nie dostał rabatu.

http://www.carrier.pl/akcjaserwisowa/index.php
  • Odpowiedz

Robert81r

2011-10-31, 21:11:38
Zaawansowany użytkownik
u nas w Polsce okulary sa malo popularne. Za to popularne sa zwolnienia lekarskie ...
Gosc ze zdjecia to pewnie obcokrajowiec - tam jest obowiazek pracy w okularach ochronnych przy tego typu urzadzeniach. Oczywiscie sterownik mu krzywdy nie zrobi, ale np gosc moze cos kombinowac z czynnikiem a na sterowniku tylko sobie zmienia jakies wartosci.
Widzialem ostatnio jak jeden sciagnal szybkozlacze od manometrow z zaworu serwisowego na wysokim. Mocno sie zdziwil jak sie okazalo ze zawor ma wykrecony wentylek - na szczescie oczy cale Rolleyes
  • Odpowiedz

Shitashii

2011-11-01, 10:10:47
Moderator
Ja osobiście staram się nakładać okulary ochronne gdy robię (a przynajmniej zaczynam i nie wiem jeszcze co w układzie siedzi) coś przy freonie. Dwa razy poszły mi niespodzianki na twarz i już wolę być spokojniejszy. Robię to sam dla siebie, a nie z przepisów. Tym bardziej że teraz te okulary to są nawet dość ładne Smile
Kiedy wszystko inne zawiedzie - przeczytaj instrukcję.
  • Odpowiedz

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa