Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

Pytanie do administracji prim 2

17 Odpowiedzi, 14824 Wyświetleń
Wątek zamknięty 

mentor

2010-12-18, 17:20:26
Zaawansowany użytkownik
Ponieważ ponoć żyjemy w cywilizowanym prawnie kraju każdy ma prawo wiedzieć za co został ukarany.Reasumując prosił bym o odpowiedż i uzasadnienie tego wyroku i dlaczego regulamin tego forum niejest egzekwowany w stosunku do wszystkich użytkowników.Regulamin forum niemoże przekraczać znamion kodeksu cywilnego i karnego aby ukarany niewiedział za co jest ukarany.Zadając to pytanie niełamię regulaminu forum ponieważ proszę o odpowiedż .
w swoim pytaniu niewychodzę poza ramy tego punktu regulaminu;Wszelkie uwagi dotyczące forum (min. dot. działania, zasad itp.) należy kierować na e-mail forum@klimatyzacja.pl .
Moje zapytanie niejest uwagą tylko pytaniem z prośbą o odpowiedż.
Człowiek w stadzie staje się baranem.Dlatego jestem indywidualistą.Omijając grono zaprzyjażnionych forumowiczów.

tommatiz

2010-12-18, 17:39:58
Moderator
Po weekendzie się dowiesz... Administracja forum też ma prawo do wolnego weekendu. pzdr

mg

2010-12-18, 17:44:33
Top użytkownik
Jako gość zachowujesz się bynajmniej niestosownie Wink

Shitashii

2010-12-18, 17:45:06
Moderator
Jak w "Rejsie": "Nikt tu nikogo pod pistoletem nie trzyma..." . Droga wolna. Nikt Cię nie zatrzymuje na siłę.
Kiedy wszystko inne zawiedzie - przeczytaj instrukcję.

mentor

2010-12-18, 18:07:29
Zaawansowany użytkownik
Niewątpię w te prawo i niedawałem w zapytaniu ultimatum terminu odpowiedzi.Dzięki za odpowiedż bez oszczerstw-przekłamania i chamstwa na poziomie moderatora.Choć niewszyscy moderatorzy stosują taki poziom.Przypuszczam że ten jeden jest brakującym ogniwem teorii Darwina.Chyba niejest to tajemnicą poliszynela o której osobie myślę.
Człowiek w stadzie staje się baranem.Dlatego jestem indywidualistą.Omijając grono zaprzyjażnionych forumowiczów.

mentor

2010-12-18, 18:34:43
Zaawansowany użytkownik
Shitashii napisał(a):Jak w "Rejsie": "Nikt tu nikogo pod pistoletem nie trzyma..." . Droga wolna. Nikt Cię nie zatrzymuje na siłę.
A jak ta wypowiedż odnosi się do tematu.
Posty bezsensowne lub bardzo odbiegające od tematu będą usuwane.

Konsekwencją nieprzestzegania przepisów jest bałagan.

Shitashii

2010-12-18, 18:39:06
Moderator
Lubisz przenośnie i inne parafrazy, a tego nie rozumiesz?
To wyjaśniam: masz pretensję, że traktują Cię nieuczciwie, że nie wyjaśniają Ci przyczyny otrzymania ostrzeżenia itd itd. To po co jeszcze tu zaglądasz? Jak Ci tak źle, to nie wchodź na to forum i nie będziesz miał żalu. A może załóż własne forum? Albo bloga. ! O! Może to dobry pomysł dla Ciebie? :/

łysy45

2010-12-18, 18:41:24
Użytkownik
a zegar na tym forum jak chodzi spażnia się adminstrator pobuda

mentor

2010-12-18, 18:47:04
Zaawansowany użytkownik
Shitashii napisał(a):Lubisz przenośnie i inne parafrazy, a tego nie rozumiesz?
To wyjaśniam: masz pretensję, że traktują Cię nieuczciwie, że nie wyjaśniają Ci przyczyny otrzymania ostrzeżenia itd itd. To po co jeszcze tu zaglądasz? Jak Ci tak źle, to nie wchodź na to forum i nie będziesz miał żalu. A może załóż własne forum? Albo bloga. ! O! Może to dobry pomysł dla Ciebie? :/
Pretensję to mają dzieci w piaskownicy a ty nieprzestrzegasz regulaminu forum.

Shitashii

2010-12-18, 19:05:24
Moderator
To po co tu zaglądasz?

mentor

2010-12-18, 19:14:56
Zaawansowany użytkownik
Ażeby klaun miał pytanie.

Shitashii

2010-12-18, 19:34:57
Moderator
:lol:

mentor

2010-12-18, 19:42:12
Zaawansowany użytkownik
Instrukcję pozostawmy klientom.Profesjonaliści korzystają z DTR.

Shitashii

2010-12-18, 20:16:58
Moderator
Ciekawy jestem do ilu urządzeń jest dołączona instrukcja (obsługi, montażowa, serwisowa....), a do ilu DTR-ka.

tommatiz

2010-12-19, 12:31:06
Moderator
mentor Shitashii dobrze Tobie to wyjaśnił i nie musisz tu zaglądać i w sumie administracja nie musi Cię o niczym informować bo to jest ich forum a Ty jesteś tylko użytkownikiem który ma bardzo złą reputację na tym forum.. Przypomnijmy że tylko Ty jedyny byłeś banowany....Już nawet miałeś odejść z forum i administracja usunęła wszystkie Twoje posty a Ty dalej jak rzep do psiego ogona czepiasz się tego forum. MOŻE PRZYPOMNIJMY DO WSZYSTKICH TO CO PISAŁEŚ JAKIŚ CZAS TEMU: ODEJDĘ Z FORUM POD WARUNKIEM JAK WSZYSTKO CO NAPISAŁEM ZOSTANIE WYKASOWANE BO TO MOJA WIEDZA I NIE CHCĘ PLAGIATU....Admin przychylił się do Twojej prośby a Ty nie. Może tak troszkę samooceny..... W końcu są inne fora na których jesteś czynnym użytkownikiem i tam Cię nie usuwają i darzą szacunkiem więc możesz się tam przenieść. Teraz moja rada: czekaj cierpliwie na wiadomość od administracji.. Pozdrawiam

mentor

2010-12-19, 16:16:15
Zaawansowany użytkownik
Po pierwsze pytanie skierowane jest do administracji.
Po drugie niczego od nikogo niewymuszam tylko proszę.
Po trzecie moja prośba niezostała spełniona.
Komora mroźnicza z KVL
przez snoze ( Stron 1 2 )
Obiektywność-a lojalność niezawsze idą w parze.

obserwator

2010-12-20, 13:22:31
Gość
mentor napisał(a):prosił bym o odpowiedż i uzasadnienie tego wyroku
Użytkownik najbardziej zainteresowany odpowiedzią został poinformowany drogą mailowa. Zamykam wątek.

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa