Witam.
No jak tam, Panie i Panowie, daliście "grosik" na akcję WOŚP ?
Bo ja tak.
No jak tam, Panie i Panowie, daliście "grosik" na akcję WOŚP ?
Bo ja tak.
Kiedy wszystko inne zawiedzie - przeczytaj instrukcję.
|
Witam.
No jak tam, Panie i Panowie, daliście "grosik" na akcję WOŚP ? Bo ja tak.
Shitashii napisał(a):Witam.skąpiec
Człowiek w stadzie staje się baranem.Dlatego jestem indywidualistą.Omijając grono zaprzyjażnionych forumowiczów.
Mentor, jaki Ty masz fajny opis .... Tzn podpis :-)
Co do WOŚP, to kiedyś myślałem, że gdzieś te pieniądze ginął, że może "ktoś" skorzysta z tego sprzętu.... Aż korzystał synek mojego kumpla. Nieraz się nie widzi, że tak na prawdę to pomagamy samym sobie. Uważam, że warto.
A ja od początku dawałem zawsze coś twierdząc że Jurek niech sobie weżmie nawet 10 procent od momentu śmierci mojej córki gdzie w szpitalu był jeden reaspirator.
Pozdrawiam.
Człowiek w stadzie staje się baranem.Dlatego jestem indywidualistą.Omijając grono zaprzyjażnionych forumowiczów.
patusX to niejest temat do kłótni.Wysłałem prywatną wiadomość.
MYSZA napisał(a):mentor opisz więcej co z Twoją córkąRóżnica między nami jest taka że w grę niewrzucam nieistnięjących lub jestem wyrozumiały i popełniłeś błąd.Wiesz co się dzieje leży.Pojadę po istnięjacych rozumach ale nigdy po nieobecnych.Będąc Nieuczciwym okno życia można zrobić ze starej betoniarki czynnej przepychając ją przez bramę.Będąc bardziej ekonomicznym można włączyć lewe obroty.
grzybów było stonowczo za dużo .
barbi pisząc to szykowałeś się na drugą zmianę pustaku.
mentor napisał(a):Sorki ale nie rozumiem Cię.Napisz na PRIVMYSZA napisał(a):mentor opisz więcej co z Twoją córkąRóżnica między nami jest taka że w grę niewrzucam nieistnięjących lub jestem wyrozumiały i popełniłeś błąd.Wiesz co się dzieje leży.Pojadę po istnięjacych rozumach ale nigdy po nieobecnych.Będąc Nieuczciwym okno życia można zrobić ze starej betoniarki czynnej przepychając ją przez bramę.Będąc bardziej ekonomicznym można włączyć lewe obroty.
Nie myli się ten,który nic nie robi.
To znaczy że zmarłych nie wykorzystuje w gierkach internetowych, forach itp.
MYSZA nie kumasz?
Nie mam humoru na wygłupy.Sorki
To poważna sprawa.
taki tekst może napisać człowiek pod wpływem grzybów halucynogennych .jest on kompletnie niezrozumiały .
Mam nadzieję że mentor odpowie mi w jakis zrozumiały sposób.Pozdrawiam Was wszystkich.Jutro trzeba brać sie do pracy.Co u was z czynnikiem R134 a.U mnie drogo jak cholera.
Puść mu sygnał to oddzwoni.
mg napisał(a):Puść mu sygnał to oddzwoni.Dzieki za dobre rady
Ależ nie trzeba było, drobnostka
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2011-01-11, 20:23:04 przez mg.)
Co do gazu, trzeźwo myślący już ma. |