Witam. Po pierwsze słownictwa fachowego nie znam. Ale mniej więcej postaram się wytłumaczyć o co chodzi. Posiadam ladę chłodniczą, w której wymieniono taki komputerek, który wskazuje temperaturę i są tam ałaczniki lady i światła w w itrynie itp. Problem polega na tym, że agregat się wcale nie wyłącza-chodzi non stop. Gdzie szukać przyczyny i jak się pozbyć problemu. Dziękuję i pozdrawiam
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
Problem z ladą chłodniczą
11 Odpowiedzi, 12377 Wyświetleń|
sterownik to może być BYFUCH?? jeśli był wymieniony " komputerek" to czujnik temperatury ma zapewne zawinięty na powrocie rury ssącej, może być mało czynnika i nie mrozi do niego, tem czujnik jest najczęściej jak stoisz od strony sprzedawcy to po lewej stronie w parowniku
A przed wymianą sterownika też ciągle pracowała?
Przyczyn może być wiele.
Witam ponownie, już prawie jestem bliska rozwiązania zagadki. Potrzebuję jednak pilnie dokumentacje techniczno-ruchową do lady chłodniczej igloo bochnia współparcującej z termoregulatorem RT-15. PILNE. Pozdrawiam
Czy szuszwol po Kaszubsku to czasem nie r12? SPAMerze.
Wszyscy, wszystko wiedzieli... a mój fotoblog?
Kolego r12 może tego nie widzisz ale ten wątek jest z 2007 roku wiec myślę że niema znaczenia ta pomoc
Nie daję łapówek i nie biorę łapówek ale zawsze można się ze mną dogadać
Bije ostatnie punkty ale nie wiem czy ma to sens
hehe dalej to potwierdza że nie umie czytać hehehe
Człowieku jak nie ma znaczenia???? Ten post został zakończony ponad dwa lata temu????????? Oznacza to że jest zakończony przez autora bo już sam nic nie pisze... Tu nie potrzeby mieć wyższego wykształcenia aby to zrozumieć..... Bijesz punkty (ostatnie punkty) hehehe hehehe
stafanbud on już jest zbanowany tylko o tym nie wie
r12 napisał(a):Ostatnie liźniecie w brąz.tommatiz napisał(a):stafanbud on już jest zbanowany tylko o tym nie wieDzięki bogu z takimi niebędę miał do pisania a dzięki szatanowi do czynienia.Ale fachórka to jesteś. ![]() Pozdrawiam
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY