Jak w temacie mam problem niedziała mrożnia.Pomocy.
Człowiek w stadzie staje się baranem.Dlatego jestem indywidualistą.Omijając grono zaprzyjażnionych forumowiczów.
|
Jak w temacie mam problem niedziała mrożnia.Pomocy.
Człowiek w stadzie staje się baranem.Dlatego jestem indywidualistą.Omijając grono zaprzyjażnionych forumowiczów.
To że masz problem wszyscy wiedzą, więc niema sensu zakładać tak idiotycznego wątku
mentor napisał(a):Jak w temacie mam problem niedziała mrożnia.Pomocy. Myślę,że jest za mało czynnika,Masz nieszczelność w układzie,wezwij serwis.
Wymień pasek klinowy.
Dobijaj, dobijaj!!
Kiedy wszystko inne zawiedzie - przeczytaj instrukcję.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2011-01-11, 23:27:32 przez mg.)
Przeczytałem jeden dział barbie Vel inni profesorowie i wziernik jest ok.
Wymień pasek klinowy.
Mi się wydaję że to problem wydajności pod wpływem paska rozrządu.Gdybym wymienił filtr to coś pomoże?mg jaki jest stosunek jeżeli mam na silniku takie koło a na komresorze takie.Błagam pomocy.Z góry dziękuję i pozdrawiam.ZYGMUNT 3 WAZA.
Jeśli na silniku takie a na sprężarce takie to 1/1
Sprawa się nieco skomplikuje jeśli na silniku będzie siakie. mg napisał(a):Jeśli na silniku takie a na sprężarce takie to 1/1Jeśli np.: - takie = 1; - siakie = 2; to => 1/2
Kiedy wszystko inne zawiedzie - przeczytaj instrukcję.
Tak czy siak tą zalęzność odnośnie obrotów -średnicy -i prędkości opisałem jako tam niewiem kto zbanowany.
|