Potrzebuje aplikacje do VTS VS-55-R-RH/SF
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
vts
13 Odpowiedzi, 12941 Wyświetleń|
CSW
Która jest konkretnie do tej centrali ???
Generalnie co chcesz zrobić za pomocą aplikacji ??
CSW
podłaczyc cała centrale . Generalnie bede robił to pierwszy raz
hmmmmm, a automatykę masz ??
będziesz również programował sterownik ??
CSW
Automatyke mam falowniki ls i rzeszte tez . Sterownik jest zaprogramowany ale jeszcze sie upewnie .
Jezeli moge prosic o jakas pomoc chetnie przyjme . Dzieki !!!
To jeszcze musisz mieć schematy co podpiąć do jakich zacisków i jest po sprawie.
Pamiętaj o nastawach falownika.
CSW
Dał bys rade załatwic takie schematy do tego modelu . Mam tez problem z siłownikami zaworów 3-d interesuje mnie ich standardowe połozenie przy wł i wył urzadzeniu. Problem jest taki ze przejołem te urzadzenia po 3 latach eksploatacj a ich naprawom zajmowali sie ludzie ktorzy nie maja o tym pojecia
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2012-02-08, 18:43:55 przez hary811.)
hary811 napisał(a):Dał bys rade załatwic takie schematy do tego modelu . Mam tez problem z siłownikami zaworów 3-d interesuje mnie ich standardowe połozenie przy wł i wył urzadzeniu. Problem jest taki ze przejołem te urzadzenia po 3 latach eksploatacj a ich naprawom zajmowali sie ludzie ktorzy nie maja o tym pojeciaA ten co przejął, to ma pojęcie? :/
Kiedy wszystko inne zawiedzie - przeczytaj instrukcję.
Piszesz ze masz do podłączenia centrale , później że mas serwis lub obsługę central, hmmmmmm zdecyduj się.
A co do zaworu 3d spisz symbol i producent, ewentualnie google odpowie na Twoje pytanie. I może nie pisz o pojęciach itp bo komentarz do wypowiedzi bardzo trafny
CSW
Piec central mama w serwisie,jedna do okablowania.Siłowniki to standardowe modele vts z nastawa cw,cww.
cw - clockwise ( zgodnie z ruchem wskazówek zegara) i ccw - counter clockwise (w przeciwnym kierunku...)
Kiedy wszystko inne zawiedzie - przeczytaj instrukcję.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2012-02-10, 19:31:28 przez Shitashii.)
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY