Zapraszam na subforum dla członków KCICHIK oraz na czat Centrum
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2012-05-30, 06:03:38 przez awax.)
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
Zapraszam na subforum dla członków KCICHIK
21 Odpowiedzi, 16054 Wyświetleń|
Nie ma mentora i nie będzie.Ale o poprawnym montażu zawsze możecie posłuchać.
"Wszelka innowacja nie jest zasługą badań rynkowych ani starannie dobranych grup dyskusyjnych, ale dziełem rozzłoszczonych ludzi."
Tom Peters
Mentor, stosunek spamu do postów jakoś nie pasuje do Twojego ego :/
Zastanawiałeś się nad tym?
Bo ja nie :lol:
Ja też nie
"Wszelka innowacja nie jest zasługą badań rynkowych ani starannie dobranych grup dyskusyjnych, ale dziełem rozzłoszczonych ludzi."
Tom Peters
Tak tylko zagaiłem...
To ty mi wcisnąłeś te spamy bucu?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2012-05-28, 21:07:32 przez mg.)
Fajna proprcjja
Tom Peters mentor12 napisał(a):Fajna proprcjjaaha!, to jednak ty!
Nie korzystam z wiejskich innowacji tego forum mg.
Tom Peters
Dzięki za buca
Tom Peters
to jest komplement
Montuj filtry do góry nogami i to nazwę komlementem
Tom Peters
Czy Tobie Mentor sprawia przyjemność zaśmiecania wszystkich wątków swoimi wypocinami odbiegającymi od tematu?Przecież to subforum dla członków KCICHIK powstało właśnie dlatego,żeby można było dyskutować bez żadnego Klowna /Opamiętaj się bo Twoje wpisy świadczą jedynie o tym,że czujesz się niedowartościowany albo jesteś po prostu po kielichu.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2012-05-29, 06:00:01 przez awax.)
Przyczepiłeś się tego filtra,poczytaj co znaczy słowo "dopuszczalne"? przy prawidłowym napełnieniu nie ma żadnych przeciwskazań do poziomego montażu w przypadku gdy konstrukcja urządzenia utrudnia pionowy. Przykładem chociażby agregaty autochłodni umieszczone na dachu.Czy Carrier lub Thermo King robi lipę?
awax zapewne nie wypowiedział bym się gdyby pierwszy post nie dotyczył mnie.A reszta rozwinęła się tak jak widać.Pozdrawiam.
Tom Peters mentor12 napisał(a):awax zapewne nie wypowiedział bym się gdyby pierwszy post nie dotyczył mnie.A reszta rozwinęła się tak jak widać.Pozdrawiam.NIEMOŻLIWE,nie ma takiego wątku ,w którym się nie wypowiadałeś!!!!!!!!!!! awax napisał(a):Albo nie masz racji albo kłamiesz.Sam sobie wybierz odpowiedż która będzie wygodniejsza dla Ciebiementor12 napisał(a):awax zapewne nie wypowiedział bym się gdyby pierwszy post nie dotyczył mnie.A reszta rozwinęła się tak jak widać.Pozdrawiam.NIEMOŻLIWE,nie ma takiego wątku ,w którym się nie wypowiadałeś!!!!!!!!!!! http://www.forum.klimatyzacja.pl/user/15081/
Tom Peters
Cóż raczej w pisaniu pracy na studiach to niewiele byś pomógł.
Ale wyjątek potwierdza regułę
Cóż.Posiadamy podobne charaktery ale inne doświadczenia dotyczące montażu filtrów.A reguła nie musi być wyjątkiem mając wiele miejsca w agregatach dużych gdzie jest możliwość montażu prawidłowego.Wyjątkiem mogę usprawiedliwić małe zefirki z braku miejsca i zastosowania wyjątku.Chociaż i tam na upartego można zamontować zgodnie z regułą i zasadami mając doświadczenie.A nie mając można napewno zamontować bez problemowo pod kątem 45-stopni w 50-ciu procentach eliminując błąd montażowy.
Tom Peters
Pod kątem 45% to ciekawe tylko tak jakoś niezbyt estetycznie to będzie wyglądało .
Tak jakby instalacje elektryczne,hydrauliczne itd też pod kątem 45 stopni układać. No cóż,dowiedziałem się ,że producent "zefirków" nie ma doświadczenia. Może czytają to forum i zaraz to zmienią?chociaż pod kątem 32 stopni to będze w 37% wyeliminowany błąd montażowy
awax zapewne linia ssąca biegnąca ze spadkiem w kierunku sprężarki ze spadkiem 1 centymetra na metr na pewno nie wygląda estetycznie.Ale uwiesz mi że jest poprowadzona fachowo.Ladnie i prosto nie oznacza fachowo.
Pozdrawiam
Tom Peters |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY