Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

Sprzedam filtr Danfoss DML 164 i presostat wysokiego ciśnienia KP 5

12 Odpowiedzi, 10234 Wyświetleń

Aps88

2013-02-12, 16:30:26
Nowy użytkownik
Witam, mam do sprzedania:
1) Filtr Danfossowski DML 164 (skręcany) na rurkę 1/2 calową. Filtr nowy nieużywany ( jedyny defekt to delikatnie uszkodzone pudełko.
2) Presostat wysokiego ciśnienia firmy Danfoss KP 5.
Temperatura otoczenia [°C] -40 - 65 °C
Rozmiar przyłącza 1/4 "
Typ przyłącza Śrubunek
Zakres regulacji [bar] Pe 8,00 - 32,00 bar

Cena 120 komplet
  • Odpowiedz

europejczyk

2013-02-12, 18:06:43
Użytkownik
Ten odwadniacz możesz już wyżucić
  • Odpowiedz

klimanovum

2013-02-12, 18:24:31
Nowy użytkownik
z tego co wiem z mojego źródła informacji z ktorego czerpię codziennie wiedze i motywację do pracy ( to forum) wystarczy go wysuszyć na kaloryferze by przywrócić właściwości.
Cena atrakcyjna, poza tym grzejniki i tak zima mamy gorące. Nie polecam dla osób używających ogrzewania podlogowego
  • Odpowiedz

klimatolog

2013-02-12, 18:57:38
Top użytkownik
klimanovum Właściwości filtra chemicznego tym sposobem ?Nie uczono Was panowie?A może nie wiecie że taki odkwaszacz należy wymienić?Płacicie za kursy a nic z nich się nie uczycie.A być może tam nic nie uczą?A być może na kursach istnieje kredytowanie minimalnej wiedzy?Moim zdaniem wziernik przed i w trakcie montażu powinien mieć kolor jaki?Bo moim zdaniem po montażu zielony.?
Nie ja pierwszy zadam pytanie jak można zlikwidować swój profil.Co z Patuxem?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2013-02-12, 19:19:24 przez klimatolog.)
  • Odpowiedz

klimatolog

2013-02-12, 21:04:35
Top użytkownik
Nareszcie środki pięniężne wydano z UE aby absolwent przyspieszonego kursu nadal nie rozpoznawał różnicy pomiędzy filtrem odwadniaczem a filtrem chemicznym?Którego warto wymienić po odpowiednich godzinach jego pracy?Może nareszcie warto wydawać pieniądze podatników z głową.A certyfikację w tej dziedzinie zaostrzyć do poziomu prawa jazdy.?Trochę się dziwię firmą dającym certyfikat a jednoznacznie negującym wypowiedzi tych samych osób cztery miesiące wcześniej.No ale czując siano ponoć wszystko można.Ale ponoć istnieje granica zachowań i zasad.Obowiązująca nawet w środowisku przestępczym.Twierdzę że taka granica nie występuje w polityce i środkach unijnych skierowanych.
Nie ja pierwszy zadam pytanie jak można zlikwidować swój profil.Co z Patuxem?
  • Odpowiedz

coldtherm

2013-02-12, 21:05:53
Użytkownik
być morze zaślepki z filtra zostały zdemontowane tylko na potrzeby sporządzenia dokumentacji zdięciowej
a co do ogrzewania podłogowego to różne parametry się przyjmuje...
mam klienta u którego przez kuchnie trzeba przemknąć jak jaszczurka Big Grin w innym wypadku grozi poparzeniem
  • Odpowiedz

Aps88

2013-02-13, 19:10:38
Nowy użytkownik
hehe nie Panowie, tak jak napisałem obie części są nowe i nieużywane, zakrętki nie są i nie były ściągnięte, przepraszam bo nie dodałem że zdjęcia są pobrane z google
Filtr http://shop.molpir.sk/?content=TVRDETAIL...d_id;27982
Presostat http://www.e-automatyka.net.pl/pl/p/Pres...117366/472 i obrobione w paincie. Autentyczne zdjęcia mogę podesłać na priv.

Pozdrawiam
  • Odpowiedz

klimanovum

2013-02-14, 21:11:57
Nowy użytkownik
Z tym uszkodzonym pudelkiem cos mi tu nie pasuje, pewnie jest podarte! Chcesz nasz oszukać?
  • Odpowiedz

Aps88

2013-02-22, 20:52:39
Nowy użytkownik
klimanovum napisał(a):Z tym uszkodzonym pudelkiem cos mi tu nie pasuje, pewnie jest podarte! Chcesz nasz oszukać?

Witam, przepraszam, że dopiero, ale nie miałem dostępu do internetu. pudełko normalne tylko jeździło z innymi rzeczami na aucie i nie jest idealnie jakieś proste, nie jest potargane ani nic tylko wytarmoszone i nic więcej.
Więcej informacji na priv
  • Odpowiedz

barbie

2013-02-22, 21:08:17
Top użytkownik
na złomowcu płacą 80 gr. za kilogram .
  • Odpowiedz

coldtherm

2013-02-22, 21:25:12
Użytkownik
mogą się przyczepić do zawartości filtra
  • Odpowiedz

barbie

2013-02-22, 21:35:29
Top użytkownik
woda zwiększy wagę .
  • Odpowiedz

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa