Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
CHŁODNICTWO
WENTYLACJA
POMPY CIEPŁA
TOSHIBA HVAC
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

klima w MB

1 Odpowiedzi, 2203 Wyświetleń

stawoska

2006-06-22, 22:14:56
Nowy użytkownik
Witam. Tak sobie myslę, że dotychczas byłem zadowolonym użytkownikiem pojazdów z klimatryzacją. I kiedy tak czytam Wasze posty to strach mnie ogarnia ile kłopotów może narobić to sprytne urządzonko, bez którego w te upalne dni nie potrafię żyć. To tak jak u lekarza - jak juz się pójdzie i się słyszy te głosy pacjentów: tego tu kłuje, a temu ciśnienie ostatnio skoczyło, a patrz pani jak jak ona źle wygląda... to zaraz mi się też coś przypomniało Smile A mianowicie - Mercedesik W124 E200 1994 - coś mi się zdaje że po załączeniu klimy, przy wysokich temperaturach coś głośno silnik pracuje (jakby łożyzko buczało). No i moje pytanko brzmi: czy to grożne i co z tym zrobić? Może ktoś mi poradzi. A moze ktoś poleci mi jakiś dobry serwis na terenie Katowic - wolę zapłacić raz i zakończyć szybko sprawę.
Pozdrawiam
  • Odpowiedz

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa