Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
CHŁODNICTWO
WENTYLACJA
POMPY CIEPŁA
TOSHIBA HVAC
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

[konvekta] próba wyłudzenia pieniędzy za rzekome uszkodzenie !! pomocy

2 Odpowiedzi, 3384 Wyświetleń

boysen

2014-08-15, 16:48:54
Nowy użytkownik
Witajcie
Zarejestrowałem sie tutaj gdyż mam następujący problem. Pracowałem w zastępstwie przez miesiąc jako kierowca Peugeot Boxer(2012) z chłodnią Konvekta. Po oddaniu busa nagle okazało sie ze nie ma "siły" zejśc poniżej 18 stopni a na koniec właściciel stwierdził ze czymś zalałem gniazdo zapalniczki czego skutkiem było uszkodzenie owej chłodni . Jako ze praca ta byla za granica obarczył mnie kwotą prawie 2500zł !Czy to mozliwe zeby zwara z zapalniczki uszkodzila jakieś diody ? podobno znalezienie tej usterki zajeło 7 godzin a 1 godzina to ponad 200zł . Generalnie po zakonczeniu mojej pracy dał mi tylko połowe. a gdy walczylem o drugą połowe (2000zł) to mi wlasnie odpisał taką bajke. Pierw twierdził ze to zapewne sprezarka ze to normalna rzecz i sie zuzywa. Gniazdo fakt moglem uszkodzic bo było w ciągłym użytku i wszystko moze sie zdarzyć o czym powiedziałęm ale teraz czuje ze chce mnie wrobic . Proszę o pomoc
  • Odpowiedz

radekklimat

2014-08-16, 07:42:53
Moderator
Zalanie zapalniczki nie powoduje uszkodzenia agregatu.
Jak nadal będzie tak twierdził oddaj sprawę do sądu.
  • Odpowiedz

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa