Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

Komputer do rozrywki do 3000 PLN

8 Odpowiedzi, 18189 Wyświetleń

Stefano82

2015-02-05, 22:18:09
Nowy użytkownik
Od jakiegoś czasu zbieram się już z wymianą laptopa na nowego. W końcu chcę sfinalizować zakup, i wydać na ten cel ok. 3000 zł. To na czym mi zależy, to żeby pociągnął nowsze gry. Nie wiem czy jest możliwe, żeby w tych pieniądzach kupić sprzęt, który pociągnąłby nowego Wiedzmina 3, którego premiera jest już chyba na dniach... Obawiam się, że może być ciężko, bo z tego co widziałem na youtubie, to gra, szczególnie grafika, prezentuje się naprawdę świetnie. Nie widziałem nigdzie wymagań minimalnych jakie są wymagane do tej gry, ale czy możecie mi polecić jakichś z tych laptopów [reklama] który mógłby dać sobie radę z tą grą? Ewentualnie od jakiego przedziału cenowego zaczynają się laptopy, gdzie będę miał pewność, że może nie na najwyższych detalach, ale będę mógł bez większych problemów sobie pograć?
Kryje się coś niedobrego w mężczyznach, którzy unikają wina, gier, towarzystwa pięknych kobiet i ucztowania. Tacy ludzie albo są ciężko chorzy, albo w głębi duszy nienawidzą otoczenia
  • Odpowiedz

stoo

2015-02-06, 20:03:48
Użytkownik
Kolego patrząc na Twoje posty mam wrażenie że pomyliłes forum. To nie jest forum komputerowe prędzej na takim dostaniesz odpowiedż
  • Odpowiedz

markurz

2015-02-13, 14:07:23
Nowy użytkownik
Za 3 tys. możesz kupić solidną puszkę stacjonarną. Ale nie kupisz dobrego laptopa... Tzn będzie dobry, ale nie pociągnie Wiedźmina i nowszych gier.
Żaden polityk nie jest tak głupi, jak naród, który go wybrał.
  • Odpowiedz

Przemo_c

2015-02-25, 13:36:48
Nowy użytkownik
za 1,5 k kupisz dobrego kompa do pracy a reszte możesz wydac na konsole. I pograsz i popracujesz.
  • Odpowiedz

DBKlima

2015-03-04, 09:12:09
Top użytkownik
Do gier to tylko konsola bez sensu jest kupować komputer.
Części oraz urządzenia firmy Daikin
  • Odpowiedz

Whisky

2015-03-04, 18:01:34
Top użytkownik
Jeżeli już miałbym brać z tej strony to bym wybrał tego

Ale obowiązkowo musiałbyś dokupić ramu. Przy rozdzielczości HD w nisko-średnie ustawienia może zagrasz. Wiedźmin w HD niskie ustawienia na pewno pójdzie i to jest i tak lepsze od konsoli Wink
Ja mam mocniejszego lapka i konsola mi się tylko kurzy, ale kto co woli.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2025-02-26, 11:40:22 przez admin.)
  • Odpowiedz

DBKlima

2015-03-05, 07:27:30
Top użytkownik
Laptop o rozrywki ? osobiście zawsze uważałem że jest dobry do napisania na kolanie oferty sprawdzenia poczty czy internetu. Taki podręczny rozbudowany notes Big Grin i w takim sensie do rozrywki.

15,6" toć to prawie tablet :lol: :lol: :lol: :lol: Wink
Części oraz urządzenia firmy Daikin
  • Odpowiedz

oalik

2015-03-11, 12:09:10
Nowy użytkownik
Moim zdaniem na laptopie też się można dobrze bawić. Jeśli kupi się wystarczająco mocny, to czemu nieSmile Zawsze można do niego jeszcze monitor dokupićSmile
  • Odpowiedz

jkarol

2024-03-17, 21:20:25
Nowy użytkownik
Moim zdaniem hp jest spoko
  • Odpowiedz

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa