Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
tutaj jesteś:   Forum Klimatyzacja › Klimatyzacja.pl › EXPERT RADZI
1 2 3 4 5 … 7 Dalej
  • alexa

Zakup klimatyzatora

1 Odpowiedzi, 1944 Wyświetleń

Kris60

2021-07-24, 06:46:02
Nowy użytkownik
Witajcie chciałem zakupić klimatyzator z montażem w legalnie działającej firmie znajomego. Wyszukałem klimatyzator który będzie odpowiedni dla moich wymagań i złożyłem zamówienie . Czekałem tydzień , dwa , miesiąc i zero odzewu w końcu zadzwoniłem no i tego klimatyzatora nie ma jest problem z dostępnością . Po dłuższej rozmowie podpowiedział mi żebym zamówił w internecie on mi poda swój nr i legalnie zamówię i on mi zamontuje. Klimatyzator dostałem na jego nr i tak sobie leży w piwnicy od 2 miesięcy i nie mogę doczekać się na montaż. Po ostatnim telefonie puściły mi nerwy i oświadczyłem że znajdę inną firmę która mi zamontuje ten klimatyzator, no więc on zarządał usunięcia jego nr bo ja dostane wysoką karę . Podpowiedzcie jak mam to tera załatwić żeby wszystko było zgodnie z litera prawa, nadmienię że mam już instalatora z legalnie działającą firmą który podejmie się instalacji klimatyzatora. Czy wystarczy na koniec montażu dokument od instalatora ? Dziękuję
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2021-07-24, 06:50:32 przez Kris60.)
  • Odpowiedz

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Serwisy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2022 termoclima Sp. z o.o.. Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa