Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

Hayer multisplit

3 Odpowiedzi, 1870 Wyświetleń

Trust

2023-11-08, 06:04:55
Gość
Witam mam problem z klimatyzacją Hayer multisplit. Zamontowałem 3 jednostki wewtetrze, podłączone prawidłowo. Maksymalna długość rur chłodniczych to 40 według producenta. Tu rury mają 46 m , na każdy metr 20 g czynnika, dopuściłem 120 g. 
Klimatyzacja nie chce działać prawidłowo, włącza się na minutę i później wyłącza. . Układ szczelny. Rury prawidłowo podłączone. Proszę o radę gdzie szukać przyczyny.
  • Odpowiedz

Tytanowy Janusz

2023-11-08, 22:51:57
Zaawansowany użytkownik
Niektórzy mówią, że nie ma takiego miasta jak Londyn, ja powiem, że nie ma marki Hayer Wink. To jest agregat 3 czy 4 przylaczeniowy? Z tego co widzę 3x mają załadunek do 30m
  • Odpowiedz

chibroxin

2023-11-09, 17:28:18
Nowy użytkownik
Witam , ponieważ nie mogę się zalogować no kontro Trust piszę z innego . Dziękuję za zainteresowanie tematem , jest to mutisplit na 4 , podpięte są 3 jednostki .
  • Odpowiedz

Tytanowy Janusz

2023-11-10, 17:51:50
Zaawansowany użytkownik
Banalne pytanie, wszystkie zawory poza nieprzyłączonym odkręcone? Wink Co po tej minucie? Może po czasie startuje ponownie? Testowane na każdej z jednostek wewnętrznych osobno? Zero błędów? Masz na stronie haiera serwisówki. Oczywiście nie wstyd zadzwonić na infolinie serwisową od tego oni są...
  • Odpowiedz

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa