Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

klejenie elementów wentylacji TYTAN Klej montażowy CSX320 SBS

1 Odpowiedzi, 2838 Wyświetleń

marcin8888

2008-10-09, 22:52:28
Nowy użytkownik
Witam.
Chciałbym posklejać elementy nawiewu powietrza ciepłego i zimnego klejem montażowym TYTAN CSX320 SBS.
Kleje takie są stosowane do klejenia w pomieszczeniach w budownictwie np parapetów.
Klej ten po zeschnięciu robi się twardy i mogę go obrabiać.
Mi brakuje paru elementów i chciałem dorobić tym klejem i posklejać całość do kupy.
Nie wiem czy ten klej nie będzie szkodliwy dla zdrowia na opakowniu pisze że toksyczny i szkodliwy ale nie pisze czy przy obróbce czy też po wyschnięciu.
Nie chciał bym wytrucć rodziny oparami kleju.
Elementy dorabiane będą miały grubość tego kleju 2cm i powierzchnię jakieś 5 cm na 4 cm taki kawałek plastyku tyle że dorobione z kleju i posklejane całe z resztą.
W sumie to cały nawiew wentylacyjny jest popękany i chciałem go przesmarować tym klejem by się trzymał kupy.
Oczywiście po naprawie będzie przepływać powietrze ciepłe i zimne więc bardzo mi zależy na tym czy ten klej jak wyschnie będzie szkodliwy.
  • Odpowiedz

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa