Nazwałem go economizer WC Wyciołem 2 otwory fi 6 uszczelnione w dolnej granicy czegoś co powszehnie nazywamy kiblem.Przez ten kibel puściłem 1 metr rurki tłocznej z mojej lodówki niby zwiększając wydajność skraplacza tejże lodówki SWIJAGA Moje pytanie brzmi.Po jakim czasie zwróci mi się inwestycja zakładając że u mnie nikt niespłukuje wody.A do lodówki wykorzystałem 10 mb. rurki fi 6 CU.Czy nielepiej byłoby zastosować ekonomizer.
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
Stary pomysł
22 Odpowiedzi, 21468 Wyświetleń|
Dlaczego w dolnej?Bo myślałem że najniższa temperatura.Ale się myliłem.Dlaczego?.
Bo masz gorączke ?
mg napisał(a):Bo masz gorączke ?MG bez obrazy.W chłodnictwie -35 jest dla rasowego chłodniarza ciepłem.Aby dogrzać pomieszczenie o temperaturze - 50 stopni, można wykorzystać ciepło -35 .Gorące w chłodnictwie jest wszystko.A to z zasady pojęcia ciepła.Bryła lodu śnieżnego ma energię cieplną pomimo że jest chłodna . ![]() Dobra. Mnie ciekawi jedno, czy nie podniesiesz temperatury tego co bez spłukania nie przejdzie do temperatury wrzenia? Wszak to rura tłoczna
U mnie w domu gówno wrze zanim osiągnie poziom wody.Zastanawiam się nad wymianą filtra odkwaszacza przy teściowej.Koledzy pomóżcie brak pomysłów jak tę maszynę zatrzeć.Mieszałem oleje nic niepomaga.Nawet podanie 35 kv .
Chodzi Ci o teściową czy SWIJAGE jeśli o chłodziarke to nie wiem.
mg napisał(a):Proponuje napromieniowanie.MG co ty.Liczniki Gaigera się przyniej palą.Kiedyś ja zalałem ciekłym azotem to miała pretensje że jej gorąco.
To ma zadatki na dobrego chłodniarza, uważaj bo Cię wygryzie.
MG a tak na poważnie z tym pdf Ullricha
A to nie wiem.
Tak na poważnie z urllichem jak będzie.Bo gdybyś chciał gutka to mam w pdf-i
mg napisał(a):A to nie wiem.A to ja też ciebie.
To poślij gońca, dokształce się ile będę mógł.
Ullricha mam książki, skanować 900 stron może w zimie
R-40 napisał(a):Nazwałem go economizer WC Wyciołem 2 otwory fi 6 uszczelnione w dolnej granicy czegoś co powszehnie nazywamy kiblem.Przez ten kibel puściłem 1 metr rurki tłocznej z mojej lodówki niby zwiększając wydajność skraplacza tejże lodówki SWIJAGA Moje pytanie brzmi.Po jakim czasie zwróci mi się inwestycja zakładając że u mnie nikt niespłukuje wody.A do lodówki wykorzystałem 10 mb. rurki fi 6 CU.Czy nielepiej byłoby zastosować ekonomizer.Trochę zeszliśmy z tematu. Biorąc pod uwagę to, że zniszczyłeś kibel, chłodziarkę, i wtopiłeś 10mb rurki 6 w... To niewiem, ale musiało być wesoło
mg napisał(a):Ja Ciebie też.R-40 napisał(a):Nazwałem go economizer WC Wyciołem 2 otwory fi 6 uszczelnione w dolnej granicy czegoś co powszehnie nazywamy kiblem.Przez ten kibel puściłem 1 metr rurki tłocznej z mojej lodówki niby zwiększając wydajność skraplacza tejże lodówki SWIJAGA Moje pytanie brzmi.Po jakim czasie zwróci mi się inwestycja zakładając że u mnie nikt niespłukuje wody.A do lodówki wykorzystałem 10 mb. rurki fi 6 CU.Czy nielepiej byłoby zastosować ekonomizer.Trochę zeszliśmy z tematu. Biorąc pod uwagę to, że zniszczyłeś kibel, chłodziarkę, i wtopiłeś 10mb rurki 6 w... R-40 napisał(a):U mnie w domu gówno wrze zanim osiągnie poziom wody.Mógłbyś to opisać o strony fizykochemicznej?
Przed opisaniem producent dla pseudo lodziarzy zaleca Relanium.Pociągniesz te Relanium.Poczekaj chwilę bo chcę siku oddać.Dobra już jestem (...).Porozmawiamy.
Podmyłeś się?,pytam bo z kulturą osobistą u Ciebie kiepsko jak czytam.
mg napisał(a):Podmyłeś się?,pytam bo z kulturą osobistą u Ciebie kiepsko jak czytam.MG a ty kobieta.Podmywają się kobiety w bidetach.Ja się myję.
Ciesze się że zrozumiałeś dygresje. To jak to jest kładziesz na umywalce i (...) kijanką po zapartkach?
R-40 jak czytam twoje wypowiedzi to mam wrażenie że palisz jakąś trawę. Było juz znośnie aż tu nagle wyskakuje z takimi tekstami. Doszedłem do wniosku że twoja egzystencja na forum polega tylko na robieniu zamętu. Popraw się chłopie bo nikt tu nie bedzie niedługo zaglądał , chyba że to jest twój cel , unicestwić to forum.
Nie daję łapówek i nie biorę łapówek ale zawsze można się ze mną dogadać
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2010-04-01, 06:10:14 przez byniom.)
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
![[Obrazek: laie_67.gif]](http://emoty.blox.pl/resource/laie_67.gif)

może w zimie