witam
potrzebuje pomocy w uruchomieniu agregatu samochodowego dodam że nie jest to jakiś firmowy sprzęt typu carrier czy termo king ale zmyślna samoróbka na 12v
instalacja wygląda mniej więcej tak
sprężarka od klimatyzacji z jakiekoś volvo sterownik pcr-300 flica wentylatory samochodowe 12v przy parowniku i chłodnicy
plus czujniki temperetury wewnątrz
całość zakupiłem wrza z kontenerem i miało działać po zapięci sprzężarki do auta ale nie działa
a przynajmniej nie działa prawidłowo
problem pojawia się po kilku minutach pracy sprężarki zaczyna się grzać i tak jakby miała za ciężko zwalnia zwalnia i prawie staje dlaczego ??????
gdyby ktoś podrzucił jakąś myśl bedę bardzo wdzięczny
z góry dziękuje i pozdrawiam
ps sterownik nie wyświetla żadnych błędów diody od wentylatorów i stycznika odszraniania świecą prawidłowo
sprawdziłem też instalacje jest prawidłowo podłączona do sterownika
i brak pomysłu co więcej
potrzebuje pomocy w uruchomieniu agregatu samochodowego dodam że nie jest to jakiś firmowy sprzęt typu carrier czy termo king ale zmyślna samoróbka na 12v
instalacja wygląda mniej więcej tak
sprężarka od klimatyzacji z jakiekoś volvo sterownik pcr-300 flica wentylatory samochodowe 12v przy parowniku i chłodnicy
plus czujniki temperetury wewnątrz
całość zakupiłem wrza z kontenerem i miało działać po zapięci sprzężarki do auta ale nie działa
a przynajmniej nie działa prawidłowo
problem pojawia się po kilku minutach pracy sprężarki zaczyna się grzać i tak jakby miała za ciężko zwalnia zwalnia i prawie staje dlaczego ??????
gdyby ktoś podrzucił jakąś myśl bedę bardzo wdzięczny
z góry dziękuje i pozdrawiam
ps sterownik nie wyświetla żadnych błędów diody od wentylatorów i stycznika odszraniania świecą prawidłowo
sprawdziłem też instalacje jest prawidłowo podłączona do sterownika
i brak pomysłu co więcej
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY