Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

Punkty.

10 Odpowiedzi, 8303 Wyświetleń

mentor

2010-12-14, 18:56:21
Zaawansowany użytkownik
Odp: Vebastona temat Vebasto nie posiadam dokumentacji .cieszę się że odczułeś jak reaguje człowiek który nie otrzymał pomocy .

Ale kolega barbie jako fachowiec otrzymuje kolejny punkt jako fachowiec.Zaznaczę że niejedyny w tym wątku i napewno nie za fachowość.Czy sztuczny autorytet i sztuczna wiedza to cel tego forum.Za chwilę ja kogoś cytując mogę mu przyznać tyle punktów że głowa zaboli.I niebędzie to miało nic wspólnego z prestiżem przed jego wiedzą.Jeżeli ktoś się zobowiązał do moderowania danego działu niech tak czyni i niedopuscza do sztucznego podnoszenia prestiżu wiedzy danego użytkownika opisującego bzdury na tematy branżowe.Ten minus był trafnym rozwiązaniem.Poza przydzielającym punky powinien być jakiś decydent<arbiter>.Człowiek z wiedzą i bezstronniczy jak TEMIDA.
Człowiek w stadzie staje się baranem.Dlatego jestem indywidualistą.Omijając grono zaprzyjażnionych forumowiczów.
  • Odpowiedz

R729

2010-12-14, 19:05:24
Nowy użytkownik
Najlepiej Ty! Proponuje dać ci wszystkie działy(znasz się wszak na wszystkim) a tych sztucznych moderatorów do piekła.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2010-12-14, 20:09:45 przez R729.)
  • Odpowiedz

mg

2010-12-14, 19:08:41
Top użytkownik
Chłopak ma aspiracje, czemu się dziwisz? :lol:
  • Odpowiedz

mentor

2010-12-14, 19:17:05
Zaawansowany użytkownik
R-729 głęgoko oddychaj.
Człowiek w stadzie staje się baranem.Dlatego jestem indywidualistą.Omijając grono zaprzyjażnionych forumowiczów.
  • Odpowiedz

R729

2010-12-14, 19:23:20
Nowy użytkownik
mentor napisał(a):R-729 głęgoko oddychaj.
Ciężko ostatnio się tu oddycha, za dużo smrodu produkujesz. Nie zmienia jednak to mojego zdania żeby zrobić z ciebie moderatora. Nadajesz się ze względu na swoje IQ.
  • Odpowiedz

mentor

2010-12-14, 19:25:00
Zaawansowany użytkownik
R-729-Znasz jakieś ciekawe-godne polecenia przypadki zastosowania powietrza oprócz floty śmigłowcow?I zastosowanym bez udziału ZSRR.
  • Odpowiedz

R729

2010-12-14, 19:31:27
Nowy użytkownik
Nie zmieniaj tematu, tylko ty tu masz jaja jak powinien mieć fachowiec od chłodnictwa. Zostań moderatorem i zmieni się ten cyrk w prawdziwe forum o chłodnictwie.
  • Odpowiedz

mentor

2010-12-14, 19:43:11
Zaawansowany użytkownik
Nieprzesadzaj szanuję moderatora Radekklimat.Natomiast chłodnictwo jest cienko obsadzone.Z drugiej strony niepotrafię ludziom pomóć bo nieposiadam dokumentacji.Czy ja wiem choć i bez nich tyle lat sobie radzę.Ale w szkołach sciąg używalem.Czy byli by fachowcy gdyby nie INTERNET?
  • Odpowiedz

R729

2010-12-14, 19:55:04
Nowy użytkownik
Ja myślę że trzeba byłoby zwrócić się do administracji forum o weryfikacje adminów i pozostawienie Radka i ciebie. Teoretycznie walczysz z głupotą na tym forum bardziej skutecznie niż oni wszyscy wzięci razem.
  • Odpowiedz

mentor

2010-12-14, 20:04:23
Zaawansowany użytkownik
Edytuj swoją wypowiedż w pierwszym wersie
  • Odpowiedz

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa