Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

pompa ciepła LG Therma V

8 Odpowiedzi, 16926 Wyświetleń

forumklima

2011-02-23, 18:45:20
Nowy użytkownik
Mam pytanko o opinie na temat pompy ciepła LG Therma V i czy do niej tylko podłogówka czy może troszku grzejników niskotemperaturowych Cool
  • Odpowiedz

forumklima

2011-03-03, 08:02:47
Nowy użytkownik
nikt nic nie wie o Therma V :/ żadnych doświadczeń? Sad nie słyszeli?? :| ... nie montowali???? Cool
  • Odpowiedz

barbie

2011-03-03, 15:56:58
Top użytkownik
zgłoś się do Akademi LG ,tam uczą za d armo.byłem na szkoleniu .firma w której pracuję montuje i naprawia te urządzenia na Północy .
  • Odpowiedz

barbie

2011-03-04, 19:26:09
Top użytkownik
wszystko jest opisane w katalogu ogrzewania i ciepłej wody użytkowej .takie systemy produkują wszystkie liczące się firmy .na razie jest to nowość na naszym rynku dlatego brak odpowiedzi na Twoje pytania .jeśli będą dotacje jak na solary--napewno zrobi się ruch w interesie .jeden z użytkowników za ogrzewanie 400 metrowego domu płaci 450 złotych miesięcznie .
  • Odpowiedz

crocens

2011-03-04, 20:08:10
Top użytkownik
przeczytałem parę konspektów reklamowych LG tej pompy ciepła i muszę przyznać, że informacja w nich zawarta to ... jedna wielka nierzetelna manipulacja... jak można porównywac COP pompy ciepła do grzejnika elektrycznego... no ale reklama jest brutalna, szkoda tylko urzytkowników...
.
  • Odpowiedz

barbie

2011-03-05, 13:05:51
Top użytkownik
na stronie głównej tego portalu jest reklama firmy CHIGO -podejrzewam że ich pompy będą najtańsze .
  • Odpowiedz

Adam-Szczecin

2011-03-07, 19:03:42
Nowy użytkownik
Witam,
Użytkuję LG Therma H09SNE od lata zeszłego roku. Jedyne źródło ciepła. Podłogówka, dom 165 mkw, b.dobrze ocieplony z rekuperacją. Założyłem podlicznik. Od początku robię notatki nt. zużycia energii/temp.zewnętrznej powietrza/temp. w domu. Np. za luty wyszło mi ok. 950 kWh. Grzałki w hydroboxie ustawiłem na -15 st.C i na 50%mocy. Jest ciepło +21 st.C.
  • Odpowiedz

awax

2011-03-07, 19:58:48
Top użytkownik
Adam-Szczecin napisał(a):Witam,
Użytkuję LG Therma H09SNE od lata zeszłego roku. Jedyne źródło ciepła. Podłogówka, dom 165 mkw, b.dobrze ocieplony z rekuperacją. Założyłem podlicznik. Od początku robię notatki nt. zużycia energii/temp.zewnętrznej powietrza/temp. w domu. Np. za luty wyszło mi ok. 950 kWh. Grzałki w hydroboxie ustawiłem na -15 st.C i na 50%mocy. Jest ciepło +21 st.C.

Super
Czy można by obejrzeć w realu?albo chociaż jakieś fotki?
  • Odpowiedz

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa