Witam, mam maly problem, poniewaz mieszkam w malej miejscowosci nie bardzo mam mozliwosc skorzystania z pomocy prawdziwych fachowcow, jezdze autem toyota celica rok 1991 ver. USA i padla mi moja klimatyzacja na czynnik R12. W tamtym roku pojechalem do "fachowca" w mojej miejscowosci ktory powiedzial ze wymienil mi olej w sprezarce i napelnil czynnikiem R134, klima pracowala przez okolo tydzien poczym z wylotow powietrza zaczela wylatywac tak jakby para po czym klima zaczela chlodzic coraz slabiej i nastepnie przestala chlodzic. Fachowiec poszedl na urlop chyba 3 miesiace mial tego urlopu albo dluzej choc klientow ma sporo wiec nie moglem reklamowac uslugi, zreszta czesto sam bywa na "gazie" jak do niego pojechalem
. Teraz nie jestem pewien czy dobrze wykonal swoja usluge jesli chodzi o przejscie na czynnik R134 i nie wiem czy ten czynnik nie wyciekł. Za usluge zaplacilem wtedy ok 160 pln........no ale co z tego jak nie chodzi..... Poniewaz chcialbym skorzystac z zakladu ktory jest profesjonalny mam takie pytanie na jakie koszty musze sie nastawic aby doprowadzic ta klimatyzacje do stanu uzywalnosci? Pozdrawiam
. Teraz nie jestem pewien czy dobrze wykonal swoja usluge jesli chodzi o przejscie na czynnik R134 i nie wiem czy ten czynnik nie wyciekł. Za usluge zaplacilem wtedy ok 160 pln........no ale co z tego jak nie chodzi..... Poniewaz chcialbym skorzystac z zakladu ktory jest profesjonalny mam takie pytanie na jakie koszty musze sie nastawic aby doprowadzic ta klimatyzacje do stanu uzywalnosci? Pozdrawiam
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY