Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

O pisaniu i nie pisaniu na forum

24 Odpowiedzi, 24170 Wyświetleń

p.obelix

2012-04-19, 17:00:29
Zaawansowany użytkownik
Mam takie pytanie trochę nie na temat, czemu na tym forum można pisać post pod własnym postem? Uważam że to nieładnie i zaśmieca forum.
TEORIA jest wtedy gdy wszystko wiemy a nic nie działa,
PRAKTYKA jest wtedy gdy wszystko działa a nikt nie wie dlaczego.
  • Odpowiedz

awax

2012-04-19, 17:20:57
Top użytkownik
Ja natomiast mam inne pytanie,dlaczego około 100 niezarejestrowanych i ponad 11 zarejestrowanych czyta posty nie pisząc prawie nic?Uważam,że to jest jeszcze bardziej nieładne.
Może właśnie dlatego kolejne posty są tych samych autorów.
Czy pozostali naprawdę nie mają nic do powiedzenia?nawet w hyde park
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2012-04-19, 17:22:12 przez awax.)
  • Odpowiedz

mentor12

2012-04-19, 18:22:30
Top użytkownik
Ja też mam pytanie p.obelix? Dlaczego innym zarzucasz zaśmiecanie skoro sam to robisz nie korzystając z odpowiedniego działu zadając to pytanie w nieodpowiednim dziale? Sad
"Wszelka innowacja nie jest zasługą badań rynkowych ani starannie dobranych grup dyskusyjnych, ale dziełem rozzłoszczonych ludzi."

Tom Peters
  • Odpowiedz

mentor12

2012-04-19, 18:28:56
Top użytkownik
awax napisał(a):Ja natomiast mam inne pytanie,dlaczego około 100 niezarejestrowanych i ponad 11 zarejestrowanych czyta posty nie pisząc prawie nic?Uważam,że to jest jeszcze bardziej nieładne.
Może właśnie dlatego kolejne posty są tych samych autorów.
Czy pozostali naprawdę nie mają nic do powiedzenia?nawet w hyde park
Jak mi się coś przypomni z kursu to czasami wątek jest za wątkiem.Chyba to nie zbrodnia?
"Wszelka innowacja nie jest zasługą badań rynkowych ani starannie dobranych grup dyskusyjnych, ale dziełem rozzłoszczonych ludzi."

Tom Peters
  • Odpowiedz

elektromechanik

2012-04-20, 09:26:29
Zaawansowany użytkownik
p.obelix

początkujący

No no zarejestrowałeś się Już w 1970r. a napisałeś dopiero 76 postów Rolleyes Rolleyes Rolleyes
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2012-04-20, 09:27:27 przez elektromechanik.)
  • Odpowiedz

Shitashii

2012-04-20, 09:35:05
Moderator
Bo w komunie to była większa cenzura (choć pewnie jeden z kolegów zupełnie się z tym nie zgodzi : )
Kiedy wszystko inne zawiedzie - przeczytaj instrukcję.
  • Odpowiedz

elektromechanik

2012-04-20, 10:20:42
Zaawansowany użytkownik
Shitashii napisał(a):Bo w komunie to była większa cenzura (choć pewnie jeden z kolegów zupełnie się z tym nie zgodzi : )

Chyba nawet wiem kto Cool Tongue
  • Odpowiedz

awax

2012-04-20, 10:36:36
Top użytkownik
Fakt w komunie była większa cenzura,tym bardziej dziwi autocenzura osób,które nic nie piszą na tym forum.
  • Odpowiedz

p.obelix

2012-04-20, 18:28:54
Zaawansowany użytkownik
Bo piszę wtedy kiedy mam tylko na to ochotę.
  • Odpowiedz

p.obelix

2012-04-20, 18:32:08
Zaawansowany użytkownik
A nie po to żeby nabić sobie ilość postów na koncie.
(ups post pisany pod postem nie nabija punktów Smile Smile )
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2012-04-20, 18:40:53 przez p.obelix.)
  • Odpowiedz

p.obelix

2012-04-20, 18:37:10
Zaawansowany użytkownik
Zresztą nie lubię kłótni i przepychanek jakie występują na tym forum.
  • Odpowiedz

p.obelix

2012-04-20, 18:47:44
Zaawansowany użytkownik
Jeszcze jedno podczas transformacji forum ucieło mi ilość postów oraz rok rejestracji. Ale mi to nie przeszkadza.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2012-04-20, 18:48:41 przez p.obelix.)
  • Odpowiedz

mentor12

2012-04-20, 19:12:37
Top użytkownik
p.obelix jesteś za porządkiem forum a zachowujesz się jak politycy. :
A napiszesz kiedyś coś konkretnego fachowego od siebie?Nie zwracając na innych?Może opiszesz jak człowiek czuje się w stanie hibernacji długoletniej Cool

Tom Peters
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2012-04-20, 19:18:30 przez mentor12.)
  • Odpowiedz

p.obelix

2012-04-20, 19:50:56
Zaawansowany użytkownik
Pewnie że napiszę.
  • Odpowiedz

mentor12

2012-04-20, 20:06:21
Top użytkownik
Czekam z niecierpliwością .Człowiek uczy się cale życie.Szkoda że nie odpowiadasz w problemach branżowych tylko podobnie jak w kwestii formalnej posłowie :lol:

Tom Peters
  • Odpowiedz

Shitashii

2012-05-13, 08:38:29
Moderator
Dziś, godzina 10:39, mamy tylu użytkowników forum: AC/DC, acart, adamdud, aerial, aż tu nagle, bartek2700, gregorkoz, Kli-ko, michaljmb, moriello, Shitashii, slawi, wenon, łysy45. Ilu z nich się udziela? Panowie (a może i panie), odwagi. Wy też możecie włączyć się do dyskusji. Niekoniecznie w jałową polemikę z Mentosem, ale wasz głos też może być ważny !!

Cool
  • Odpowiedz

awax

2012-05-13, 10:58:43
Top użytkownik
Każdy głos jest ważny,niezależnie od tego czy Autor jest doświadczonym chłodnikiem,czy też początkującym w branży
Tu nie ma się co wstydzić tego,że ktoś ma niewielkie doświadczenie,najważniejsze jest aby naprawdę chcieć się czegoś nauczyć.

Rozprowadzanie wszelkiego rodzaju warez'ów, reklam forów, stron internetowych, reklam firm za pomocą tego forum jest zabronione (sygnatury, loginy, tematy do oceny z forami o takiej tematyce, posty) i grozi zablokowaniem dostępu do forum.
  • Odpowiedz

wenon

2012-05-13, 18:25:00
Moderator
to może wyłączmy licznik postów? po co i na co jest on potrzebny.

nie zdziwię się jak zaraz mi zarzucicie 2 lata na forum, moderator i tylko 150 postów.

ilość czy jakość?
"I DON'T MIND IF I DON'T HAVE A MIND." (Kurt Cobain)
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2012-05-13, 18:27:16 przez wenon.)
  • Odpowiedz

Shitashii

2012-05-13, 18:38:35
Moderator
Ale jednak te 150 masz! To do tej pory masz średnio jeden post na 4,5 (cztery i pół) dnia. Nie tak źle.
  • Odpowiedz

p.obelix

2012-05-14, 20:14:06
Zaawansowany użytkownik
Panowie czemu zapominamy o polszczyźnie, i piszemy z błędami ???
  • Odpowiedz

mentor12

2012-05-14, 21:26:50
Top użytkownik
Bo to nie forum polonistyczne tylko tematyczne?jako moderator powinieneś od czasu do czasu coś tam nabełkotać na temat

Tom Peters
  • Odpowiedz

p.obelix

2012-05-15, 16:01:17
Zaawansowany użytkownik
Tak to jest forum techniczne a jak wszyscy wiemy wszem i wobec że dobry technik to taki który jest skrupulatny Nawet na forum jest w stanie tych parę zdań złożyć poprawnie ortograficznie.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2012-05-15, 16:01:56 przez p.obelix.)
  • Odpowiedz

Shitashii

2012-05-15, 16:51:10
Moderator
p.obelix napisał(a):Tak to jest forum techniczne a jak wszyscy wiemy wszem i wobec że dobry technik to taki który jest skrupulatny Nawet na forum jest w stanie tych parę zdań złożyć poprawnie ortograficznie.
POPIERAM! Taki fachura jeden z drugim, a ciężko im shift czy alt na klawiaturze nacisnąć, że o interpunkcji nie wspomnę. Rolleyes
  • Odpowiedz

mentor12

2012-05-15, 18:59:48
Top użytkownik
Mając na uwadze nasz język polski na pewno warto go pielęgnować.Panie p.obelix używając zamiast post po polsku wypowiedż.Zapewne shift i alt mają odpowiednie polskie odpowiedniki.Kto tu kaleczy nasz język w wypowiedziach stosując angielszczyznę?Ja bardziej pisząc że to wypowieć przez ć czy czy ty p.obelix pisząc że to post.Czegoś tutaj nie rozumiem.A stwierdzenie że skrupulatna wypowiedż zastąpi stopień doświadczenia w danej dziedzinie to letka przesada.Znam bardzo dobrego informatyka który nie potrafi wypowiedzieć a a jest w tej dziedzinie bardzo dobry.A może elokwencją chcecie nadrobić braki tematyczne tego forum?Klient zazwyczaj jest skrojony i uroczony przez podmioty nie fachowe elokwencją rozmowy.Fachowa firma nazwie to zaworem Rewersyjnym a debil mentor nazwie to po polsku.I kto tu nie szanuje ojczystego języką?

Tom Peters
  • Odpowiedz

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa