Polska -Grecja --3 - 0 !!!!!!!
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
EURO 2012 Typujemy
18 Odpowiedzi, 14582 Wyświetleń|
Polska-Grecja 1:0
Wszyscy, wszystko wiedzieli... a mój fotoblog?
Byłeś bliżej,gratuluję.
Moje typowanie było 2 do 1 dla Grecji.I jestem zatym aby każdy szef firny dał szansę każdemu wyciągając wnioski i nie bojąc się o konsekwencje
"Wszelka innowacja nie jest zasługą badań rynkowych ani starannie dobranych grup dyskusyjnych, ale dziełem rozzłoszczonych ludzi."
Tom Peters
Niemożliwe jest zmienienie intuicji danego ssaka.
"Wszelka innowacja nie jest zasługą badań rynkowych ani starannie dobranych grup dyskusyjnych, ale dziełem rozzłoszczonych ludzi."
Tom Peters
Polska - Rosja 3 : 1 !!!!!!
Polska Rosja 2-1
Tom Peters
Podobnie do mg, ale Polska - Rosja 2:4
Kiedy wszystko inne zawiedzie - przeczytaj instrukcję.
Polska-Rosja 2:1, wstyd mi za Was :mad:
stefanbud napisał(a):Polska-Rosja 2:1, wstyd mi za Was :mad:Jeden dla Rosji druga połowa należy do nas.Ale mamy kibiców.
Tom Peters
Brawo Polacy,naprawdę wspaniała gra.
No gdyby ten spalony to 2-1 Brawo Nasi.Optymizmu życzę niektórym forumowiczom nie wierzącym.Na tym polega kibicowanie aby dać wsparcie drużynie.Pesymistą nigdy nie jestem w rozwiązywaniu problemów zawodowych
Tom Peters
Witam
Myślę że jak na początku nie damy się zaskoczyć, po pierwszej jakiej nam wrzucą weźmiemy się do roboty to będzie na koniec Polska-Czechy 2:1 Pozdrawiam
Polska- Czechy 4 - 0 !!!!!
Tym razem optymistycznie : Polska- Czechy 2-1
...i po staremu : Polacy nic się nie stało , znowu się mecz przeje..ło
Witam
Moim zdaniem zabrakło czasu, za mało doliczył czasu sędzia za granie na czas Czechów. No i nie chce być złośliwy ale cieszy mnie wygrana Greków w tym dniu... Pozdrawiam
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY