Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
CHŁODNICTWO
WENTYLACJA
POMPY CIEPŁA
TOSHIBA HVAC
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

chłodnia carrier 30s

1 Odpowiedzi, 2058 Wyświetleń

zpvera

2012-12-03, 17:48:19
Nowy użytkownik
witam skladam chlodnie na iveco i mam problem taki ze agregat startuje na zasilaniu 380 v wyświetlacz w kabinie pokazuje wszystkie funkcjie wszystko chodzi a jak go odepne z zasilania 380 i chce przełączyć na zasilanie 12v to czasami włączy się wentylator na skraplaczu i parowniku ale ten sterownik w kabinie nic nie pokazuje jest martwy i czy potrzeba pracy spręzarki z auta zeby się zaświecil moim zdaniem powinien świecić czy to 380 czy 12v i nie wiem jak go przełączyć na zasilanie drogowe ręcznie czy sam sie przełączy [ręcznie nie reaguje] ten sterownik to carrier trasicold błędy A00 czy ma on jakiś czas zwłoki że zastartuje po chwili czy co, kable od silnika auta są dwa +/- jeden na spężarke i drugi na alternator lub po stacyjce moja prosba do kogos kto może uchylić rąbka wiedzy jak to ma chodzić z gory wielkie dzięki
  • Odpowiedz

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa