Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

Jak zainstalować mapę do nawigacji?

1 Odpowiedzi, 11688 Wyświetleń

Stefano82

2014-07-30, 01:20:43
Nowy użytkownik
Posiadam nawigacje GARMIN [reklama] - jakiś cudem po wielu trudach udało mi się odblokować nawigacje. Teraz chciałem zainstalować jakąś inną mape.
Gdzieś przeczytałem żeby mape instalować w czytniku kart i Tutaj moje pytanie czy w moim urządzeniu jest wewnętrzna karta która można wyciągnąć i włożyć do czytnika? Wczoraj udało mi się rozkręcić urządzenie ale żadnej karty tam nie widziałem (było już późno i nie miałem czasu żeby na spokojnie tam popatrzec) Czy może ktoś dokładniej napisać gdzie taka karta się znajduje. (może jakieś foto, opis co i jak)
Lub jeśli takiej karty nie ma to jak instalować mape - przez usb to będzie trwało całą wieczność
Kryje się coś niedobrego w mężczyznach, którzy unikają wina, gier, towarzystwa pięknych kobiet i ucztowania. Tacy ludzie albo są ciężko chorzy, albo w głębi duszy nienawidzą otoczenia
  • Odpowiedz

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa