Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
tutaj jesteś:   Forum Klimatyzacja › Dla studenta › Staże/ praktyki
  • alexa

Student - szukam praktyki!

4 Odpowiedzi, 9074 Wyświetleń

amisz

2015-07-07, 08:39:23
Nowy użytkownik
Jestem studentem III roku Inżynierii Środowiska na Wydziale Inżynierii Środowiska na Politechnice Warszawskiej. Na studiach zainteresowała mnie wentylacja i klimatyzacja oraz chciałbym dalej kształcić się w tym kierunku. Czytając posty na forum, stwierdzam że wypowiadają się tu ludzie, którzy często prowadzą swoje własne firmy związane z tą dziedziną. Nadszedł czas, żebym zrobił praktykę studencką. Tu nasuwa się pytanie: czy ktoś z Państwa, byłby w stanie przyjąć takiego studenta jak ja na bezpłatną praktykę w Warszawie?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2015-07-07, 08:41:38 przez amisz.)
  • Odpowiedz

romano

2015-07-07, 09:33:13
Nowy użytkownik
Jakiego rodzaju ma być ta praktyka, czy chodzi o montaż, handel..? Kiedy? Na jak długo?
  • Odpowiedz

amisz

2015-07-07, 11:11:03
Nowy użytkownik
Interesuje mnie montaż. Jestem już po sesji więc chciałbym je zrobić jak najszybciej, a długość takich praktyk to 4 tygodnie. Czy mam rozumieć, że byłby Pan w stanie mi pomóc? I chciałbym spytać jaką działalność Pan prowadzi?
  • Odpowiedz

romano

2015-07-08, 07:27:18
Nowy użytkownik
Wszystkie informacje wysłałem na pm. Czekam na odpowiedź
  • Odpowiedz

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Serwisy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2022 termoclima Sp. z o.o.. Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa