Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
tutaj jesteś:   Forum Klimatyzacja › Klimatyzacja.pl › Chłodnictwo w transporcie
1 2 3 4 5 … 13 Dalej
  • alexa

Serwis mobilny agregatów chłodniczych.

14 Odpowiedzi, 10831 Wyświetleń

kerownik

2016-10-04, 06:35:28
Nowy użytkownik
Chciałem zapytać o Wasze zdanie na temat mojego pomysłu. Pomysł jest taki: otwieram serwis agregatów chłodniczych mobilny, tzn. wyposażam busa w niezbędny sprzęt i naprawy wykonuje na miejscu u klienta. Jak myślicie czy byłoby duże zainteresowanie?
  • Odpowiedz

Bolas

2016-10-04, 06:42:49
Zaawansowany użytkownik
Jeżeli złożysz odpowiednie oferty do odpowiednich firm to na pewno. Pytanie czy wszystko dasz radę naprawić w busie Smile
  • Odpowiedz

DBKlima

2016-10-04, 07:05:07
Top użytkownik
Pomysł dobry.... a te co nie naprawi to wymieni Big Grin
Części oraz urządzenia firmy Daikin
  • Odpowiedz

kerownik

2016-10-04, 08:38:17
Nowy użytkownik
Założenie jest takie że wyposażam samochod w takie narzedzia żeby była możliwość wykonania wszystkich naprawSmile
  • Odpowiedz

Bolas

2016-10-04, 09:28:25
Zaawansowany użytkownik
Na szczęście nie ma ograniczeń Big Grin https://www.youtube.com/watch?v=Vlb3LH1HxLo
  • Odpowiedz

maras954

2016-10-04, 20:19:57
Nowy użytkownik
pracuje w takim charakterze za granica i 90% napraw mozna dokonac "na drodze" lub u klienta. oczywiscie nie dasz rady wrzucic 05G sam na dach ale firmy maja wozki widlowe itp i chetnie pomoga bo chca miec sprzet na drodze i to jak najszybciej. nie wiem jakie masz doswiadczenie ale bedac mobilnym mechanikiem zdanym tylko na siebie szybko nauczysz dawac sobie rade bez niczyjej pomocy.

jesli wroce doPolski mam nadzieje ze bede mogl pracowac na podobnych zasadach.
powodzenia
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2016-10-04, 20:21:31 przez maras954.)
  • Odpowiedz

Shitashii

2016-10-06, 03:30:25
Moderator
Jak dla mnie to żaden ewenement. Sam najczęściej jeżdżę do agregatów na naczepach, bo po prostu u siebie nie mam tyle miejsca. Solówki to przyjmuję, ale większych nie mam możliwości.
Kiedy wszystko inne zawiedzie - przeczytaj instrukcję.
  • Odpowiedz

mg

2016-10-07, 18:33:13
Top użytkownik
Shitashii napisał(a):Jak dla mnie to żaden ewenement. Sam najczęściej jeżdżę do agregatów na naczepach, bo po prostu u siebie nie mam tyle miejsca. Solówki to przyjmuję, ale większych nie mam możliwości.
Ale o 4:30 ??? Smile
  • Odpowiedz

Shitashii

2016-10-08, 05:18:01
Moderator
mg napisał(a):
Shitashii napisał(a):Jak dla mnie to żaden ewenement. Sam najczęściej jeżdżę do agregatów na naczepach, bo po prostu u siebie nie mam tyle miejsca. Solówki to przyjmuję, ale większych nie mam możliwości.
Ale o 4:30 ??? Smile
Nocna mara :-)
Dzieci nie znają się na zegarku, a i nie było po co się już kłaść. Rolleyes
Kiedy wszystko inne zawiedzie - przeczytaj instrukcję.
  • Odpowiedz

mg

2016-10-08, 19:19:30
Top użytkownik
Też to miałem, pamiętam i współczuję. Wink
  • Odpowiedz

Konrad_M

2017-01-09, 07:15:25
Nowy użytkownik
Ja od dwóch lat prowadzę taką działalność. I jak narazie to 85% napraw robię mobilnie. Tylko busa mam MAX-a max długi max wysoki. I tak sie ze wszystkim nie mieszczę. Myślę, że pomysł masz dobry.
  • Odpowiedz

mobilek99

2021-02-26, 19:50:59
Nowy użytkownik
Usługi mobilne to przyszłość ja ostatnio swoją zabudowę wykonałem tutaj i jestem zadowolony
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2021-02-26, 19:51:13 przez mobilek99.)
  • Odpowiedz

karolina.wilkie@gmail.com

2022-08-22, 12:05:54
Nowy użytkownik
(2016-10-04, 06:35:28)kerownik napisał(a): Chciałem zapytać o Wasze zdanie na temat mojego pomysłu. Pomysł jest taki: otwieram serwis agregatów chłodniczych mobilny, tzn. wyposażam busa w niezbędny sprzęt i naprawy wykonuje na miejscu u klienta. Jak myślicie czy byłoby duże zainteresowanie?
Witam 
Reprezentuje firme Sandy Baird Ltd, ktora obecnie poszukuje osob na stanowiska: inzynier procesu montazu wielkoseryjnego oraz serwisant agregatow chlodniczych w transporcie. W przypadku zainteresowania zapraszam do przeslania swojego cv na service@sandybaird.co.uk 
Pozdrawiam 
Karolina Wilkie
  • Odpowiedz

radekklimat

2022-09-06, 14:32:00
Moderator
(2022-08-22, 12:05:54)karolina.wilkie@gmail.com napisał(a):
(2016-10-04, 06:35:28)kerownik napisał(a): Chciałem zapytać o Wasze zdanie na temat mojego pomysłu. Pomysł jest taki: otwieram serwis agregatów chłodniczych mobilny, tzn. wyposażam busa w niezbędny sprzęt i naprawy wykonuje na miejscu u klienta. Jak myślicie czy byłoby duże zainteresowanie?
Witam 
Reprezentuje firme Sandy Baird Ltd, ktora obecnie poszukuje osob na stanowiska: inzynier procesu montazu wielkoseryjnego oraz serwisant agregatow chlodniczych w transporcie. W przypadku zainteresowania zapraszam do przeslania swojego cv na service@sandybaird.co.uk 
Pozdrawiam 
Karolina Wilkie

Przenieś ogłoszenie do działu Dam Pracę w przeciwnym razie zostanie ono usunięte.
  • Odpowiedz

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Serwisy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2022 termoclima Sp. z o.o.. Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa