Witam, na wstępie chciałbym przeprosić, jeżeli wlepiłem ten temat w niedozwolonym miejscu . Nie owijając bezsensownie w bawełnę proszę po prostu o pomoc i doradzenie mi w kwestii chłodzenia. Mianowicie mam bardzo poważne plany co do swojego interesu chcę otworzyć osiedlowy sklep z warzywami i owocami wiadomo w pomieszczeniu głównym klimatyzacja, co do pomieszczenia na zapleczu przydałaby się chłodnia i tu staje problem KOSZTA, ceny pomieszczeń chłodniczych (gotowych zaznaczam) są troszeczkę drogie więc chodzi mi po głowie żeby jedno pomieszczenie jakoś zaizolować aby trzymało temperaturę i bez przeszkód trzymać tam produkty, które potrzebują odpowiednich temperatur. Jaki sprzęt musiałbym zakupić aby uzyskać temperatury rzędu 5<10<15 st. C
Czy jest sens kombinować w ten sposób wydaję mi się ,że może to wyjść taniej, a ni jeżeli zakup gotowej skrzyni. Liczę ,że ktoś rozpocznie dyskusję i mi pomoże. Pozdrawiam ciepło
Czy jest sens kombinować w ten sposób wydaję mi się ,że może to wyjść taniej, a ni jeżeli zakup gotowej skrzyni. Liczę ,że ktoś rozpocznie dyskusję i mi pomoże. Pozdrawiam ciepło