Z jakiego materiału macie blat w kuchni? Pytam się ponieważ zastanawiamy się nad kamiennym ale w sumie nie wiem czy warto jest inwestować tyle kasy w blat czy nie?
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ >>>SPRAWDŹ
KONIECZNIE!
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
CHEMIA SERWISOWA
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KONIECZNIE!
Blat w kuchni
5 Odpowiedzi, 4254 Wyświetleń
Sam musisz sobie to przekalkulować.Jesli masz fundusze na tyle aby sobie na coś takiego pozwolić to warto. Blat taki
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2018-02-04, 10:08:59 przez januszk.)
jest odporny na wysokie i niskie temperatury bardzo wytrzymały na zarysowania oraz wygląda lepiej Tak więc moim zdaniem zalety posiadania blatu znacznie przewyższają wady. [reklama]
od 5 lat mam laminowany, oczywiście nie z tych najtańszych, ale stanowczo tańszy niż kamienny. sporo czytałem przed kupnem, i widziałem opinie, że kamienny bardzo trudno się zmywa jeśli się pobrudzi czymś, natomiast z laminowanym żadnych problemów na razie nie spostrzegam, najgłówniejsze to dobrze zainstalować, żeby nie było szczelin
mam coś podobnego, wygląda prawie jak kamienny [reklama]sam też mam stół kuchenny, zrobiłem go z reszty płyty
Polecam tanie i bardzo fajne zaślepki do mebli w [reklama] . Wielki wybór i szybka dostawa
jeśli ktoś na prawdę dużo gotuje i często korzysta z kuchni, to warto zainwestować w porządny blat.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2018-05-01, 21:14:34 przez alutka.)
[reklama] |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości