Witam mam problem z Vientem 300 ostatnio podczas trasy carrier sygnalizował dwa błędy A001 i A 002.
wyłaczyłem agregat i po kilku minutach właczyłem agregat zaczoł normalnie pracowac normalnie schłodził. Kilka dni puźniej miałem podobna sytuacje wyskoczyły te same błedy i dopiero po dluzszej przerwie około 1h agregat zaczoł normalnie pracowac i kolejne godziny pracy były bez awari spotkał sie ktos z Was z takim problemem ? Pewnie pojade do jakiegoś serwisu ale chciałbym sie choc troche zorientowac co moze byc przyczyna
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2011-06-08, 11:19:29 przez xtr.)
wyłaczyłem agregat i po kilku minutach właczyłem agregat zaczoł normalnie pracowac normalnie schłodził. Kilka dni puźniej miałem podobna sytuacje wyskoczyły te same błedy i dopiero po dluzszej przerwie około 1h agregat zaczoł normalnie pracowac i kolejne godziny pracy były bez awari spotkał sie ktos z Was z takim problemem ? Pewnie pojade do jakiegoś serwisu ale chciałbym sie choc troche zorientowac co moze byc przyczyna
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
w kazdym bądz razie jedziemy z nim do serwsu wymienimy czynnik i osuszacz i zobaczymy czy sie poprawi dzieki za sugestie