Witam panie Mirosławie
Wsad-jabłka
Opakowanie - skrzynio-paleta ok 300 kg owocu
Schłodzenie wstępne -w ciągu 24-36 godzin
Schłodzenie końcowe-24-36 godzin
Całkowity wsad-ok 35 - 40 t
Czas schładzania wstępnego i końcowego nie jest podawany precyzyjnie ze względu na temperature jaką posiada wsad dostarczony z sadu;(20-10 st /C) ,najlepiej jak najkrótszy ale w ramach rozsądku nie wskazany błyskawiczny.Cyrkulacja powietrza w chłodni odbywa się lukami między opakowaniem (10-15 cm w miare łatwo )
Pozdrawiam pana i wszystkich obserwatorów.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2006-10-08, 20:21:01 przez misterbit.)
Wsad-jabłka
Opakowanie - skrzynio-paleta ok 300 kg owocu
Schłodzenie wstępne -w ciągu 24-36 godzin
Schłodzenie końcowe-24-36 godzin
Całkowity wsad-ok 35 - 40 t
Czas schładzania wstępnego i końcowego nie jest podawany precyzyjnie ze względu na temperature jaką posiada wsad dostarczony z sadu;(20-10 st /C) ,najlepiej jak najkrótszy ale w ramach rozsądku nie wskazany błyskawiczny.Cyrkulacja powietrza w chłodni odbywa się lukami między opakowaniem (10-15 cm w miare łatwo )
Pozdrawiam pana i wszystkich obserwatorów.
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY