Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
CHŁODNICTWO
WENTYLACJA
POMPY CIEPŁA
TOSHIBA HVAC
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

ZAWIESZENIE BRONI ?

10 Odpowiedzi, 13623 Wyświetleń

Qnaro

2006-11-03, 23:09:25
Nowy użytkownik
Jak dla mnie, nie jest to całkiem normalne forum. Od tych SZANOWNYCH PANÓW, "elokwentnych" wypowiedzi EKSPERTA, i innych dyrdymałów wypisywanyćh przez niego, rzygać się chce. Jak dla mnie powinna tu miec miejsce konkretna wymiana informacji, a nie jakieś chore wywody EKSPERTA, który coś tam wie, ale przeważnie nie udziela szybkiej i rzeczowej informacji, tylko mota sie z jakimiś pierdołami odnosnie doktoratu pisanego przez Jego syna, odnośnie genezy kilku wyrażeń uchodzących za potoczne w warszawskiej gwarze,i jeszcze kilku chorych tematów. Brzydzi sie juz czytanie jego postów nie tylko mnie, ale jak podejrzewam, znakomitej części użytkowników tego forum. Pracuje w branży od 12 lat, ale nie ukrywam ze nie jestem biegły we wszystkich zagadnieniach zwiazanych z tematem szeroko pojętego chłodnictwa i klimatyzacji. Po takim forum oczekuje właśnie że dowiem sie jakichś konkretnych informacji z danego zakresu wiedzy, ale informacji które bedzie można wykorzystać w praktyce, a nie na papierze. Kłótnie i ostre wymiany zdań, "sprawdzanie" wiedzy innych użytkowników, oraz "napawanie" się tym iż w danej dziedzinie ma się sporo (TEORETYCZNIE)wiekszą wiedzę , jest dla mnie pop.....one. Albo będziemy sobie tutaj pomagać, naprowadzać się na prawidłowy trop prowadzący do celu i uzupełniać wzajemnie swoją wiedzę, albo stanie sie to FORUM WYBITNEGO TEORETYKA EKSPERTA, na które przestana zagladać wartościowi ludzie z dobrymi pomysłami i dłuuugą praktyką, zjechani na dzień dobry przez wiadoma osobe. Generalnie wali mnie to co pisze, ale niepotrzebnie wprowadza zamęt i próbuje się wykreować na BOŻKA chłodnictwa. A więc moze zmieni sie w końcu ta sztywna formuła tego forum, i ludzie naprawde zaczna sobie pomagać , a nie konkurować ze sobą, wytykajac raz po raz (pan ekspert nawet częściej) komuś brak doinformowania w danym zakresie wiedzy. Ludzie wchodza tu po to aby tą wiedzę uzyskać, nie zaś po to aby obserwować pod swoim zapytaniem chorą wymiane zdań "eksperta" z praktycznie KAŻDYM kto nawinie mu się pod pióro. Najważniejsze aby kazdy wyniósł z tego forum coś wartościowego, jakąś wiedzę , a nie tylko niesmak spowodowany postami pana EKSPERTA. Wiem, zaraz będę miał reprymędę od niego z uwagi na to że nie użyłem w stosunku do Niego sformułowania "pan" pisanego z dużej litery. Ale mam to gdzieś. Nie widziałem jeszcze tak sztywnego forum, co spowodowane jest tylko i wyłącznie przez EKSPERTA. Nie przesadzajmy z grzecznościami, tylko rozwiazujmy wspólnie problemy i nawzajem uczmy sie chłodnictwa i klimatyzacji. ZRÓBMY Z TEGO NORMALNE LUŹNE FORUM. Bez "Szanownych Panów" i innych pierdół. Pozdro All! Nara.
  • Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa