Ok, dziękuje Panowie za zainteresowanie tematem.
Być może właśnie lepiej. Ale raz że na ten moment nie wiem czy druga nagrzewnica się zmieści. Dwa, to właśnie chciałem się dowiedzieć coś o możliwości podgrzania wody, aby móc te dwa rozwiązania porównać i wybrać lepsze.
barbie napisał(a):wstaw regulator obrotów do nagrzewnicy ,wtedy powietrze będzie cieplejsze,lecz moc grzania spadnie .
barbie napisał(a):lepiej niech nagrzewnica grzeje słabiej niż wogóle nie grzeje po zadziałaniu zabezpieczenia przeciwzamrożeniowego .Takie rozwiązanie póki co mnie nie interesuje, ew w opcji rezerwowej. Chcę aby to wszystko działało na 100% możliwości.
Alpak napisał(a):Nie lepiej zamiast podgrzewac dodatkowo elektrycznie wode wsadzic dodatkowa sekcje grzalek ?
patusX napisał(a):a nie lepiej wstawic nagrzewnice wstepna?Rozumiem że piszecie o elektrycznej?
Być może właśnie lepiej. Ale raz że na ten moment nie wiem czy druga nagrzewnica się zmieści. Dwa, to właśnie chciałem się dowiedzieć coś o możliwości podgrzania wody, aby móc te dwa rozwiązania porównać i wybrać lepsze.
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY