Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

po co naforum Klimatolog i Awax ?

59 Odpowiedzi, 102412 Wyświetleń
Wątek zamknięty 

pfp76

2013-10-17, 12:37:17
Użytkownik
Awax'ie - zdaję sobie sprawe , że jestem tu gościem . Zdaję sobie sprawę , że jako gościa obowiązują mnie pewne zasady w stosunku do gospodarza . Napiszę Ci wprost dlaczego wdałem się z Tobą w dziwną rozmowę typu "pierdu,pierdu" , oraz spory pierdologiczne . Otóż wkurzyłeś mnie poddając w wątpliwość zasadność obecności osób mego pokroju{nie branżystów} na tym forum . Dodatkowo -co juz akurat moją sprawą nie jest- zacząłes retoryczne rozważania kto ma prawo tu być , kto nie {bo być może za rok zmieni branżę izachce mu się być płetwonurkiem }i na koniec poddałeś w wątpliwość sens istnienia tego typu forum , najchętniej zamieniając je na "tajemne i opieczętowane" forum dla wybranych z pośród wybranych .
Dlatego też postanowiłem zająć Ci trochę czasu i sprawić żebyś jednak sobie ze mną pogadał .
Nie oceniam Cię ,ba - nawet ostrożnie , ale z dużą dozą nadzieji przyznaję Ci tytuł "Pewnie Całkiem Fajny Gość " - w skrócie PCFG - jakkolwiek czynię to żartobliwie , to Twoja wypowiedż o niepobieraniu apanaży przez osoby związane z KCICHIK uznaję za prawdziwą i tu - pełen szacun!
Co się tyczy klimatologa - to mając cos domnie { AWAX'ie} nie podpinaj się pod jego retorykę i sposób formuowania wypowiedzi {pytań-stwierdzeń -retorycznie -uszczypliwych} , bo to Ci nie uchodzi . Stać na więcej Tyle.

Wiadomości w tym wątku

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa