Witam i dzięki MARAS o takie coś mi chodziło
.Alternator (firmy VALEO)sprawdzony na stanowisku w zakładzie specjalizującym się w tego typu naprawach po wymianie regulatora ze szczotkami.Posiadam miernik do badania stanu baterii pod obciążeniem(bodajże WORMEX)więc jutro ją sprawdzę oraz zobaczę model agregatu i sprawdzę połączenia według Twoich wskazówek.W sumie to też zastanawiałem się nad prostownikiem który by sam sprawdzał napięcie baterii i w razie potrzeby sam ją doładowywał(posiadamy takie ładowarki przy agregatach prądotwórczych)tylko jak zwykle chodzi o koszta
Dzięki za zainteresowanie i po sprawdzeniu dam znać co mi powychodziło.Pozdrawiam
P.s brak schematu elektrycznego supra744
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2013-12-23, 17:53:56 przez samuraj77.)
.Alternator (firmy VALEO)sprawdzony na stanowisku w zakładzie specjalizującym się w tego typu naprawach po wymianie regulatora ze szczotkami.Posiadam miernik do badania stanu baterii pod obciążeniem(bodajże WORMEX)więc jutro ją sprawdzę oraz zobaczę model agregatu i sprawdzę połączenia według Twoich wskazówek.W sumie to też zastanawiałem się nad prostownikiem który by sam sprawdzał napięcie baterii i w razie potrzeby sam ją doładowywał(posiadamy takie ładowarki przy agregatach prądotwórczych)tylko jak zwykle chodzi o koszta
Dzięki za zainteresowanie i po sprawdzeniu dam znać co mi powychodziło.PozdrawiamP.s brak schematu elektrycznego supra744
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY