Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

Do Admin

14 Odpowiedzi, 12157 Wyświetleń
Wątek zamknięty 

Fujitsu Szczecin

2009-12-28, 07:01:09
Top użytkownik
Witam

Dla mnie nie ma to żadnego znaczenia, pracuje z ludźmi różnymi. Pisz po prostu na tematy które Ciebie interesują, może inaczej to powiem dotyczą. Mnie interesuje część działu klimatyzacja związana głównie z urządzeniami typu split i vrf. Nie rozwodzę się w każdym dziale czy ktoś ma racje czy nie.

Pozdrawiam
Wszyscy, wszystko wiedzieli... a mój fotoblog?

Artic

2009-12-30, 19:21:23
Zaawansowany użytkownik
nie no nasz kumpel awansowała na zaawansowany z prawie 900 postami na koncie.

gratuluje wiedzy, wielu skutecznie rozwiązanych problemów i wielu przyjaciół na forum.

wiecej takich na forum to będzie pieknie
Doświadczenie stworzyło sztukę, brak zaś doświadczenia - przypadek .... A prawdziwa wiedza to znajomość przyczyn. Arystoteles

byniom

2009-12-30, 19:40:59
Moderator
Kolego r12 czy mógłbyś nie wyrażać się aż tak wulgarnie ? Niektórzy z nas mają dzieci które krecą się po mieszkaniu i umieją czytać .
Nie daję łapówek i nie biorę łapówek ale zawsze można się ze mną dogadać

Fujitsu Szczecin

2009-12-30, 19:53:41
Top użytkownik
Wyszło szydło z worka Big Grin

Pozdrawiam

Fujitsu Szczecin

2009-12-30, 20:48:50
Top użytkownik
Nie dorastasz mi do pięt, w niczym. I długo nie będziesz. Powiem ci jeszcze jedno na niczym się nie znasz, nawet na chłodnictwie. Jesteś życiowe dno.

Artic

2009-12-30, 22:30:37
Zaawansowany użytkownik
nie wiem jak wy Panowie ale ja chcę się domagać by Admin ustanowił moderatorów. mamy już drugą sytuację przez co ludzie zaczynają unikać forum. a wystarczyło by ustanowić moderatorów dla poszczególnych działów i by był spokój.

Aha jeśli Admin chce by to forum dalej fukcjonowało niech wkońcu posłucha ludzi którzy je Tworzą i zacznie z nimi współpracować!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Doświadczenie stworzyło sztukę, brak zaś doświadczenia - przypadek .... A prawdziwa wiedza to znajomość przyczyn. Arystoteles

Shitashii

2009-12-31, 10:29:07
Moderator
To byłoby może jakimś rozwiązaniem, byle by nie robić nic pochopnie. Myślę, że problem jest też w innym miejscu. Dopóki forum ma takie ZASADY, to nie ma podstaw do usunięcia osobnika siejącego zamęt.
Tak jak jest np na wspomnianej wcześniej Elektrodzie, należałoby wprowadzić kilka zasad pisania postów, a dopiero później moderatorzy czy admin dokonali by korekty tematu czy usunięcia jakiegoś wpisu.
A na razie to chyba zgodzę się z poniższym:
seniorbiovital napisał(a):administrator to cipa i tyle
Może należy skontaktować się z właścicielami portalu klimatyzacja.pl niech w końcu zajmą się problemem.
Termoclima
(.....)
tel / fax (042) 653 57 03
tel (042) 252 94 74
kom. 661 42 66 06
kom. 661 42 66 16
biuro@klimatyzacja.pl
Kiedy wszystko inne zawiedzie - przeczytaj instrukcję.

elektromechanik

2009-12-31, 12:23:06
Zaawansowany użytkownik
Dokładnie. Rozsądny regulamin i rozsądni moderatorzy mogą tylko załatwić problem z > z takimi jasiami, R12 i podobnymi ( chyba za bardzo nie zgrzeszę jak napiszę ) typami.

No i aby nam się nowy rok poszczęścił i prywatnie i zawodowo i bez >TAKICH KOLEGÓW<. Wink

dominik486

2009-12-31, 13:00:13
Zaawansowany użytkownik
Mozemy wszyscy ich postraszyć, że jak nie bedą zaglądać na swoje forum to się rozpieprzy i gówno z tego będą mieli.... Smile Oby się ten nowy rok wszystkim poszczęścił Smile

elektromechanik

2009-12-31, 13:06:51
Zaawansowany użytkownik
seniorbiovital napisał(a):pisałem do nich, bez odpowiedzi
Znaczy to że miałem ( i nie tylko ja ) rację pisząc o tym w postach na 2stronie w temacie >proszę o usunięcie <

Pozdrawiam.

dominik486

2009-12-31, 13:11:34
Zaawansowany użytkownik
Też napisałem własnie i zobaczymy...

Artic

2009-12-31, 15:19:33
Zaawansowany użytkownik
ja nawet esa wysłałem Big Grin

Artic

2009-12-31, 19:14:10
Zaawansowany użytkownik
no i e-maila też niedawno wysłałem

elektromechanik

2010-01-01, 13:39:40
Zaawansowany użytkownik
Czy to nie jest przypadkiem prawda?

CYTAT

Dziwi mnie, Panowie, że stale próbujecie odpowiadać mu na jego posty (chodzi o forum klimatyzacji). Po tym poznaje się mądrzejszego, że wariatowi ustępuje.

Wydaje się, że to nie jest odpowiednia osoba (r wycofany) do dyskusji merytorycznych - czytam go - słabiutki fachowiec z jakimś zamętem w głowie. Jego obecność jest inspirowana przez admina celem nakręcenia liczby odwiedzin na forum.

pozdrawiam

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa