Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

Konkurencyjne forum nie śpi - atakuje ciekawymi pomysłami, a Tu co ?

6 Odpowiedzi, 5990 Wyświetleń

irroda

2011-02-24, 23:03:24
Zaawansowany użytkownik
byłem na stronie kcichik.pl i w zakładce forum powstał nowy dział: "Porady księgowo-podatkowe"
na pytania odpowiada kompetentna osoba, a można poradzić się zupełnie za darmo.

Wszyscy mówią, że konkurencja to dobra rzecz, więc kiedy u Nas taki dział zagości Panie Administratorze, czy raczej niema na co liczyć.
Pozdrawiam
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2011-02-24, 23:04:03 przez irroda.)
  • Odpowiedz

Shitashii

2011-02-24, 23:20:54
Moderator
Ja myślę, że u nas to trzeba utworzyć dział "mechanika samochodowa", bo przecież musimy samochodami jeździć do klientów. No i aby pracownicy byli cały rok zdrowi to dział "ziołolecznictwo".
To kpina.
A poza tym, to Awax nie martwi się, że księgowi zdradzają swoje tajemnice, że rozdają wiedzę za darmo?
Kiedy wszystko inne zawiedzie - przeczytaj instrukcję.
  • Odpowiedz

irroda

2011-02-24, 23:45:35
Zaawansowany użytkownik
ziół pracownikowi do ust wciskał chyba nie będziesz ? My konkurencją/szarą strefą dla biur podatkowych nie jesteśmy, a odnośnie rozdawania wiedzy i współpracy firm, nie mam nic przeciwko, ale między osobami lub firmami legalnie działającymi na rynku, nie popieram edukowania mojej nieuczciwej konkurencji, która po godzinach "czyści" klimatyzatory ludwikiem za 50 pln. Z firmami konkurencyjnymi żyję w zgodzie, bo to się wszystkim opłaca, szczególnie jak czegoś zabraknie.
Takie moje zdanie. Miłego Dnia.
  • Odpowiedz

awax

2011-02-25, 07:21:35
Top użytkownik
Shitashii napisał(a):Ja myślę, że u nas to trzeba utworzyć dział "mechanika samochodowa", bo przecież musimy samochodami jeździć do klientów. No i aby pracownicy byli cały rok zdrowi to dział "ziołolecznictwo".
To kpina.
A poza tym, to Awax nie martwi się, że księgowi zdradzają swoje tajemnice, że rozdają wiedzę za darmo?

Niech Ciebie o to głowa nie boli,porad udziela profesjonalne biuro podatkowo księgowe,są one dla osób zarejestrowanych .Dziwne by było aby w polsce podatki zaczęłły płacić osoby z szarej sfery.
Przy okazji nikt niczego nie rozdaje ,jest to jedno i nie jedyne z działań Centrum.
Jedna mała uwaga to to,że nie jest to "konkurencyjne forum"My skupiamy osoby czynnie i legalnie działające w branży i każda porada jest weryfikowana merytorycznie przez Zarząd.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2011-02-25, 08:02:42 przez awax.)
  • Odpowiedz

MYSZA

2011-02-25, 18:41:42
Nowy użytkownik
Bartosz napisał(a):
Shitashii napisał(a):Ja myślę, że u nas to trzeba utworzyć dział "mechanika samochodowa", bo przecież musimy samochodami jeździć do klientów. No i aby pracownicy byli cały rok zdrowi to dział "ziołolecznictwo".
To kpina.
U nas czyli gdzie?Nie przypuszczam aby ta księgowa zdradzała ponieważ forum nie dotyczy księgowości tylko chłodnictwa.A jak ci coś nie pasuje po prostu nie czytaj zakładek które cię nie interesują.Wystarczy być elastycznym i intelektualnym forumowiczem.Od nośnię twojej wiedzy
przekazywanej moim zdaniem jesteś na etapie posiadania dwudziesto-procentowej wiedzy.Zostałeś MODERATOREM z Łapanki.A MLEKO w postaci zawilgoconego układu wycieka ci nosem pod postacią oleju
Facet.Przesadziłeś.Nie wiesz o co biega to do szkoły i to szybko Odnośnie pisze sie razem .Moderaror wiesz co zrobić?
Nie myli się ten,który nic nie robi.
  • Odpowiedz

Shitashii

2011-02-25, 18:44:04
Moderator
Szczerze mówiąc, to dwudziestoprocentowa wiedza to dla mnie komplement. Pewnie że zostałem moderatorem z łapanki. Ale czy mała wiedza przeszkadza w utrzymywaniu porządku?
Kiedy wszystko inne zawiedzie - przeczytaj instrukcję.
  • Odpowiedz

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa