mam problem z xarios 300 a mianowicie po odszranianiu dmuchnie zimnym powietrzem przez moment i sprezarka staje po kilku probach ponownie chodzi poprawnie zauwazylem ze slabo chlodzi nie osiaga takich niskich temperatur jak wczesniej izajmuje mu to duzo wiecej czasu wymienilem osuszacz napuszczony r404 azotowanie i proznia robiona najpierw wyswietlil 01 pozniej pokazaly sie 06 i 07 pomocy bo juz nie mam sily dwa razy na serwisie brak efektow
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
problem z xarios300
5 Odpowiedzi, 4489 Wyświetleń|
1.Zobacz co sie dzieje z wentylatorem skraplacza (szczotki, przewody, prad pobierany) - dobrze byloby skonfrontowac jego prace z cisnieniem skraplania.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2011-06-11, 11:06:07 przez Robert81r.)
2. Zobacz co sie dzieje przy parowniku z turbina/ami + sprawdzenie przewodow do samego sterownika. Przy odszranianiu turbina stoi w miejscu a po odszranianiu powinna startowac. Jak masz zasilanie elektryczne to zobacz co sie na nim dzieje.
witam nie mam mozliwosci podlaczenia do pradu chyba ze jak gdzies pojade to mi pozwola sie podlaczyc dzisiaj zauwazylem ze na grzaniu rurka jest letnia kiedys byla goraca a druga jest mocno zaszroniona
jesli piszesz o przewodach przy sprezarce to tak to jest z tym ze dobrze byloby zobaczyc co sie dzieje z cisnieniami.
pisze o przewodach ktore dochodza na pace cisnienia mi wczoraj sprawdzali na serwisie byly lekko poza norma nie znam sie powtarzam slowa mechanika moje gg 8858215 bedzie prosciej jesli masz czas i ochote pomoc
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY