Witam chciałem się dowiedzieć czy ktoś był na szkoleniu "mechanik urządzeń chłodniczych" kujawsko-pomorskie centrum szkoleń i certyfikacji w Bydgoszczy ( trepka) ? Czy ktoś z was się wybiera w marcu na szkolenie ?
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
Mechanik urządzeń chłodniczych
10 Odpowiedzi, 7958 Wyświetleń|
Jestem ciekaw czy po takim szkoleniu w amoniakalnym urządzeniu użyjesz odpowiedniego materiału do uszczelek.Szkolić można się zawsze.Ale nie zaszkodzi mięć własnej wiedzy.Chociażby internetowej.Bo kursy zazwyczaj mają nazwę kursami doszkalającymi.Czyli panowie również w nich uczestniczący spostrzegają różnicę pomiędzy ciśnieniem jednego MPA i jednej atmosfery.
Nie ja pierwszy zadam pytanie jak można zlikwidować swój profil.Co z Patuxem?
Rozumiem doskonale, ale chciałem się dowiedzieć odnośnie tych szkoleń. Ja osobiście bardzo cenie wiedzę którą czytam na forum ! ! ! jest lepsza niż nie jedna książka ! Dzięki
Klim napisał(a):Rozumiem doskonale, ale chciałem się dowiedzieć odnośnie tych szkoleń. Ja osobiście bardzo cenie wiedzę którą czytam na forum ! ! ! jest lepsza niż nie jedna książka ! DziękiTeż lubię komedie.A szczególnie kaskaderów w nich występujących.
nabijanie licznika postów .tekst od rzeczy .
barbie napisał(a):nabijanie licznika postów .tekst od rzeczy .Pouczanie proszę pana zacznij od siebie.A post nie na temat.Nabijają to pana panie barbie kursami.?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2014-03-12, 19:48:31 przez klimatolog.)
klimatolog napisał(a):Jestem ciekaw czy po takim szkoleniu w amoniakalnym urządzeniu użyjesz odpowiedniego materiału do uszczelek.Szkolić można się zawsze.Ale nie zaszkodzi mięć własnej wiedzy.Chociażby internetowej.Bo kursy zazwyczaj mają nazwę kursami doszkalającymi.Czyli panowie również w nich uczestniczący spostrzegają różnicę pomiędzy ciśnieniem jednego MPA i jednej atmosfery.To znaczy, ze uważacie że tego typu szkolenia nie mają sensu? Dlaczego? W takim razie jak można się najlepiej nauczyć tego "fachu"? Czy ktoś, kto nigdy nie pracował w tej branży, ale ma wykształcenie mechaniczne jest w stanie ogarnąć temat? Mój brat jest mechanikiem urządzeń przemysłowych, ale szuka jakiejś bardziej przyszłościowej branży.
Przyszłościowe zawody to: polityk, bankier, komornik. Dwa pierwsze bezstresowe.
Kiedy wszystko inne zawiedzie - przeczytaj instrukcję.
Shitashii napisał(a):Przyszłościowe zawody to: polityk, bankier, komornik. Dwa pierwsze bezstresowe.Czyli brak skrupułów.
Dokładnie!
Kiedy wszystko inne zawiedzie - przeczytaj instrukcję.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY