Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

Jaki samochód na firmę?

13 Odpowiedzi, 10015 Wyświetleń
Wątek zamknięty 

kroms

2016-11-25, 10:00:06
Banned
Potrzebujemy jakiegoś auta takiego do 70 tys zł dla przedstawiciela handlowego. Takie które będzie robiło duże przebiegi po 50 tys zł rocznie minimum. Możecie polecić coś w tym zakresie?

januszk

2016-11-25, 11:09:52
Użytkownik
Opcji jest dużo. Rozumiem, że 70 tys zł, to jest kwota brutto.
Mi się zawsze podobały Toyoty. W tym budżecie mógłbyś spokojnie zainwestować w jakąś porządną Corollę z całkiem niezłym wyposażeniem.

oktawio

2016-11-30, 08:23:00
Nowy użytkownik
moją ulubiona marką jest BMW, dla mnie to auta niezawodne. Zobacz sobie w Bawaria Motors BMW, na pewno znajdziesz jakiś godny uwagi model. Ostatni mój zakup to BMW Touring też u nich w salonie

Amfan

2016-11-30, 20:10:06
Top użytkownik
oktawio napisał(a):moją ulubiona marką jest BMW, dla mnie to auta niezawodne. Zobacz sobie w Bawaria Motors BMW, na pewno znajdziesz jakiś godny uwagi model. Ostatni mój zakup to BMW Touring też u nich w salonie

bmw, adidas, hugo boss,puma, opel, ig farben bayer,junkers,daimler-benz, to naziści mordercy narodu polskiego. Nie kupuje i nie kupowałem rzeczy marek niemieckich, które miały jakikolwiek udział w zagładzie narodu polskiego.

PARTNER-MAR

2016-11-30, 20:29:07
Użytkownik
BMW dla przedstawiciela?

coolmaker1

2016-11-30, 21:18:01
Zaawansowany użytkownik
Witam. Czy nie nastąpiła pomyłka w wyborze forum przez zakladającego wątek ?

Whisky

2016-12-01, 07:05:15
Top użytkownik
Amfan czyli ty jeździsz warszawą? Big Grin

gadget

2016-12-02, 09:04:09
Zaawansowany użytkownik
Whisky napisał(a):Amfan czyli ty jeździsz warszawą? Big Grin

Coś Ty Warszawa to wczesna wersja zdaje się Pabiedy (vel jakiś Ford?) co najwyżej Syrenka lub też całkowicie polski Tarpan - na montaże jak znalazł...

Whisky

2016-12-02, 12:36:19
Top użytkownik
Ale nie zapomnijmy że największa fabryka Forda jest w Kolonii a np samochody BMW składają Polacy Big Grin Niemiecka marka, Polska dokładność gdyby się ktoś przy grzańcu chciał pośmiać Big Grin

marianek1

2016-12-23, 16:29:42
Nowy użytkownik
od kilku lat w firmie mamy auta Renault i jakiś udaje się pracować bez większych awarii

januszk

2017-01-23, 09:56:42
Użytkownik
Renault dobra marką - szczególnie, jeżeli jeździ się nią od nowości - wtedy przez kilka pierwszych lat jest w zasadzie bez wkładu własnego.
Jeszcze lepsze są auta produkcji japońskiej: Nissan, Toyota. Szczególnie Toyoty są dobre, wytrzymałe, jakościowo bez zarzutu. W wielu salonach samochodowych znajdziesz jeszcze wyprzedaż rocznika. Sprawdź sobie np model Toyota Verso. Najlepiej wybrać się gdzieś na jazdę próbną.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2017-01-30, 07:35:29 przez januszk.)

estera84

2017-08-28, 20:44:38
Nowy użytkownik
Może sprawdźcie sobie licytacje [reklama] według mnie to dobra opcja. W tym serwisie można wylicytować samochód polesingowy, czasami można znaleźć dobrą okazję. Poza tym mają w ofercie również pojazdy dostawcze, a także różnego rodzaju maszyny i urządzenia.

DLis

2017-09-05, 08:48:09
Nowy użytkownik
Jak dla firmy to najlepszy będzie jakiś dostawczak. Polecam Mercedesa.

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa