Potrzebujemy jakiegoś auta takiego do 70 tys zł dla przedstawiciela handlowego. Takie które będzie robiło duże przebiegi po 50 tys zł rocznie minimum. Możecie polecić coś w tym zakresie?
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
Jaki samochód na firmę?
13 Odpowiedzi, 10013 Wyświetleń|
Opcji jest dużo. Rozumiem, że 70 tys zł, to jest kwota brutto.
Mi się zawsze podobały Toyoty. W tym budżecie mógłbyś spokojnie zainwestować w jakąś porządną Corollę z całkiem niezłym wyposażeniem.
moją ulubiona marką jest BMW, dla mnie to auta niezawodne. Zobacz sobie w Bawaria Motors BMW, na pewno znajdziesz jakiś godny uwagi model. Ostatni mój zakup to BMW Touring też u nich w salonie
oktawio napisał(a):moją ulubiona marką jest BMW, dla mnie to auta niezawodne. Zobacz sobie w Bawaria Motors BMW, na pewno znajdziesz jakiś godny uwagi model. Ostatni mój zakup to BMW Touring też u nich w salonie bmw, adidas, hugo boss,puma, opel, ig farben bayer,junkers,daimler-benz, to naziści mordercy narodu polskiego. Nie kupuje i nie kupowałem rzeczy marek niemieckich, które miały jakikolwiek udział w zagładzie narodu polskiego.
BMW dla przedstawiciela?
Witam. Czy nie nastąpiła pomyłka w wyborze forum przez zakladającego wątek ?
Amfan czyli ty jeździsz warszawą?
Whisky napisał(a):Amfan czyli ty jeździsz warszawą? Coś Ty Warszawa to wczesna wersja zdaje się Pabiedy (vel jakiś Ford?) co najwyżej Syrenka lub też całkowicie polski Tarpan - na montaże jak znalazł...
Ale nie zapomnijmy że największa fabryka Forda jest w Kolonii a np samochody BMW składają Polacy
Niemiecka marka, Polska dokładność gdyby się ktoś przy grzańcu chciał pośmiać
od kilku lat w firmie mamy auta Renault i jakiś udaje się pracować bez większych awarii
Renault dobra marką - szczególnie, jeżeli jeździ się nią od nowości - wtedy przez kilka pierwszych lat jest w zasadzie bez wkładu własnego.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2017-01-30, 07:35:29 przez januszk.)
Jeszcze lepsze są auta produkcji japońskiej: Nissan, Toyota. Szczególnie Toyoty są dobre, wytrzymałe, jakościowo bez zarzutu. W wielu salonach samochodowych znajdziesz jeszcze wyprzedaż rocznika. Sprawdź sobie np model Toyota Verso. Najlepiej wybrać się gdzieś na jazdę próbną.
Może sprawdźcie sobie licytacje [reklama] według mnie to dobra opcja. W tym serwisie można wylicytować samochód polesingowy, czasami można znaleźć dobrą okazję. Poza tym mają w ofercie również pojazdy dostawcze, a także różnego rodzaju maszyny i urządzenia.
Jak dla firmy to najlepszy będzie jakiś dostawczak. Polecam Mercedesa.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY